A murit șoferița din Chișinău care a intrat cu mașina într-un autobuz. Anunțul autorităților de peste Prut

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
08/10/2019, 21:32
A murit șoferița din Chișinău care a intrat cu mașina într-un autobuz. Anunțul autorităților de peste Prut
A murit Svetlana Ungureanu, tânăra care a provocat accidentul din Chișinău. Sursa foto: wowbiz.ro

S-a stins din viață Svetlana Ungureanu, tânăra din Chișinău care în urmă cu o săptămână a produs un accident rutier grav, intrând cu bolidul la volanul căruia se afla într-un autobuz plin de pasageri. Anunțată inițial în presa de peste Prut, informația a fost confirmată în scurt timp de autoritățile din capitala Republicii Moldova.

Svetlana Ungureanu a murit la Spitalul din Chișinău

O persoană a decedat, este pacienta care a fost extrem de gravă din start, spitalizată în Secția de terapie intensivă. Din nouă pacienți spitalizați în Institutul de Medicină Urgență externați sunt cinci, trei persoane continuă tratamentul”, a anunțat Igor Curov, vicedirectorul Institutului de Medicină Urgentă.

Totodată, acesta a precizat că starea a trei dintre victime rămâne în continuare gravă, în vreme ce alte cinci persoane au  fost externate. „Din nouă pacienți spitalizați în Institutul de Medicină Urgență externați sunt cinci, trei persoane continuă tratamentul, a transmis oficialul, citat de publika.md.

Bolidul tinerei șoferițe, făcut țăndări după coliziunea cu autobuzul. Sursa foto: wowbiz.ro
Bolidul tinerei șoferițe, făcut țăndări după coliziunea cu autobuzul. Sursa foto: wowbiz.ro

Accidentul seamănă cu cel provocat de Mario Iorgulescu

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, tânăra șoferiță, în vârstă de 34 de ani se afla internată la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență din Chișinău. Din cauza alcoolemiei de 2,15 miligrame de alcool pur în sânge, Svetlana a intrat în comă, la scurt timp după ce a ajuns în unitatea sanitară de peste Prut. Întrucât s-a urcat în stare de ebrietate la volanul autoturismului său marca Porsche, femeia a produs un cumplit accident rutier, intrând în plin într-un autobuz plin cu pasageri.

Incidentul seamănă izbitor cu cel provocat de Mario Iorgulescu, însă fiul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a reușit să supraviețuiască, iar acum se află în Italia, unde continuă recuperarea. De îndată ce starea de sănătate îi va permite, tânărul de 24 de ani ar putea petrece ani grei după gratii, mai ales că pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×