A murit rapperul Blaine Cameron Johnson! Artistul britanic mergea la un concert

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
09/02/2019, 15:10
A murit rapperul Blaine Cameron Johnson! Artistul britanic mergea la un concert GALERIE FOTO
Rapperul Blaine Cameron Johnson a murit în timp ce mergea la un concert

Rapperul Blaine Cameron Johnson, pe numele de scenă Cadet, a murit în urma unui accident de mașină, în timp ce mergea la un concert. Familia a făcut anunțul trist și a mulțumit tuturor pentru susținere. Artistul de 28 de ani se afla într-un taxi care trebuia să îl ducă la locul în care urma să cânte în fața fanilor.

„Noi, familia lui Blaine Cameron Johnson, vă dăm trista veste că pe 9 februarie 2019 a murit, fiind pasager într-un taxi care îl ducea la un concert. În acest moment vă apreciem răbdarea și vom veni cu informații atunci când putem. Mulțumim pentru susținere”, au declarat apropiații rapperului.

Rapperul Blaine Cameron Johnson a murit în timp ce mergea la un concert

„Apreciem răbdarea de care dați dovadă în aceste momente. Vom reveni cu informații cât de repede putem”, a mai transmis familia rapperului Blaine Cameron Johnson, în timp ce persoanele care l-au cunoscut au postat mesaje pe rețelele de socializare.

Rapperul Blaine Cameron Johnson se îndrepta spre un concert când a murit
Rapperul Blaine Cameron Johnson se îndrepta spre un concert când a murit

„Viața mea nu va mai fi la fel din acest moment. Te iubesc și îmi va fi mereu dor de tine. Nu îmi vine să cred! Pur și simplu inima mea este frântă. Odihnește-te în pace. În sfârșit începusei să fii recunoscut la adevărata ta valoare. Sunt mândru de tine. Sunt devastat în aceste momente”, a scris pe Twitter Casyo Johnson, mebru al trupei Krept and Konan.

„Am fost cu el pe scenă săptămâna trecută. Nu am văzut niciodată un om atât de fericit. Totul îi mergea bine. Acest an urma să fie anul lui. Plănuiam să aranjăm un interviu pentru lansarea noului său single”, a scris și DJ Semtex, după ce rapperul Blaine Cameron Johnson, pe numele de scenă Cadet, a murit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×