A murit Oltița Chirilă! Mirabela Dauer, mesaj sfâșietor!

Claudiu Ilie    Sandra Popescu   
în Poze haioase
02/10/2018, 00:02
A murit Oltița Chirilă! Mirabela Dauer, mesaj sfâșietor! GALERIE FOTO
A murit Otilia Chirila. Actrita avea doar 51 de ani!

Oltița Chirilă a murit! Vestea a venit ca un trăsnet în urmă cu scurt timp! Actrița în vârstă de doar 51 de ani a trecut în neființă mult prea repede! Mirabela Dauer a fost una dintre primele vedete care au reacționat imediat după aflarea veștii!

Lumea teatrului s-a cutremurat la aflarea veştii că actrița Oltița Chirilă a murit. A fost una dintre cele mai frumoase actriţe al teatrului românesc de revistă. În urmă cu 5 ani, Oltița Chirilă se muta în America în căutarea unui trai mai bun. Aceasta a fost însă lovită de o adevărată deceptie. Colegul cu care a jucat 2 decenii pe scena teatrului, Jean Constantin, a murit, iar vestea a devstat-o.

Oltița Chirilă lucra într-un hotel din America

Oltița Chirilă nu trăia chiar visul american, însă era mulțumită de viața ei. Lucra într-un mare hotel din Las Vegas. În America, Oltița Chirilă a lucrat în casinouri celebre și ducea o viață simplă, avea mulți prieteni și susținea că este fericită.

Actrița Oltița Chirilă avea o casă în Constanța, iar aceasta era singura legătură pe care o mai avea cu România. Așa că actrița a revenit în țară pentru a își vinde proprietatea. Aceasta a suferit și grave probleme de sănătate pe care și le-a tratat în Statele Unite ale Americii.

Citește și A murit Charles Aznavour! Celebrul cântăreț francez încheiase un turneu în Japonia!

Citește și Cezar Ouatu, eliminat de la X Factor UK! Ce i s-a întâmplat

A revenit în țară pentru a-și vinde proprietățile, dar zborul i-a cauzat. Din cauza presiunii atmosferice induse în avion la reîntoarcere, dar și a orelor petrecute în avion, din cauza distanței foarte mari, problemele sale de sănătate au revenit și chiar s-au agravat, informează Libertatea.

A murit Otilia Chirila
A murit Oltița Chirilă. Actrita avea doar 51 de ani

Mirabela Dauer a scris un mesaj scurt pe om rețea de socializare, atunci când a auzit de trecerea în neființă a celebrei actrițe Oltița Chirilă. A postat o fotografie în care apare alături de îndrăgita actriță, însoțită de mesajul: ”Drum bun, draga mea”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×