A murit Marian-Valentin Ene, maistru militar în cadrul Unității Speciale de Aviație Tulcea. Bărbatul a fost răpus de o boală nemiloasă

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
13/12/2019, 13:55
A murit Marian-Valentin Ene, maistru militar în cadrul Unității Speciale de Aviație Tulcea. Bărbatul a fost răpus de o boală nemiloasă
A murit Marian Valentin Ene, erou în cadrul aviației militare Tulcea. Sursa foto: româniatv.net

A murit Marian-Valentin Ene, unul dintre eroii aviației militare din România. Bărbatul s-a stins din viață în urma unei lupte cu leucemia. Decesul a fost anunțat pe 10 decembrie de cei de la Unitatea Specială de Aviație Tulcea, unde a activat timp de 10 ani.

A murit Marian-Valentin Ene, unul din cei mai tineri maiștri militari din România

Colegii care l-au cunoscut îndeaproape pe Marian îl descriu drept un adevărat erou și spun că ultimele luni din viață au fost foarte grele, căci urma tratamente pentru a învinge leucemia, notează româniatv.net.

Marian a fost înmormântat ieri, 12 decembrie 2019, în localitatea Borcea din județul Călărași. A fost condus pe ultimul drum de familie, dar și de colegii din aviația militară.

M.A.I., mesaj în memoria eroului aviației militare

Bărbatul era încă tânăr, fiind răpus la vârsta de doar 31 de ani. În cei zece ani de activitate în cadrul aviației militare românești, Ene s-a remarcat ca un adevărat camarad, conștiincios și de bună credință, fiind atașat de valorile ronânești.

„Zbor lin către cer, Valentin! Momente triste pentru întreg personalul Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. În data de 10.12.2019, prietenul și colegul nostru, maistrul militar Ene Marian-Valentin a pierdut lupta cu o boală crâncenă și nemiloasă, care a reușit să-l răpească de lângă familie și colegi mult prea tânăr”, e o parte a mesajului postat de Inspectoratul General de Aviație al M.A.I..

„În cei 10 ani petrecuți în cadrul Unității Speciale de Aviație Tulcea, Valentin s-a remarcat ca fiind un camarad și un prieten de nădejde, foarte receptiv și săritor, meticulos, cu credință și teamă de Dumnezeu”, au mai scris cei din Ministerul de Interne.

Printre calitățile care l-au făcut remarcat și cu care a ieșit din rânduri se numără maturitatea în gândire, seriozitatea cu care acționa și aplecarea spre profesionalism.

De altfel, domeniul în care a servit necesită multă rigurozitate și, în plus de asta, poate mai important ca orice, chemarea necesară.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×