A murit la doar 36 de ani. Era idolul unei țări întregi. Poliția i-a găsit trupul într-un tufiș de lângă casă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/03/2019, 13:23
A murit la doar 36 de ani. Era idolul unei țări întregi. Poliția i-a găsit trupul într-un tufiș de lângă casă GALERIE FOTO
A murit cântăreața Kate Cook

Doliu în lumea muzicii. A încetat din viață  interpreta australiană de muzică country Kate Cook. Artista avea doar 36 de ani. Vestea dispariției sale a căzut ca un trăznet pentru apropiați, dar și pentru fanii care i-au fredonat melodiile.

A murit Kate Cook. Artista avea doar 36 de ani

Fosta concurentă a show-ului de talente Australian Idol, care a uimit audiența cu vocea sa pătrunzătoare, a fost găsită fără suflare luni dimineața, în apropiere de locuința sa. Polițiștii i-au descoperit trupul neînsuflețit chiar în zona împădurită, în preajma căreia locuia artista.

Potrivit informațiilor apărute până în acest moment, poliția a hotărât că decesul cântăreței nu s-a produs în conduții suspecte. Cu toate acestea, cauzele care i-au produs moartea sunt incerte până în momentul de față.

Drama prin care a trecut cântăreața
Drama prin care a trecut cântăreața

Kate Cook a cucerit scena concursului de talente

În 2009, Kate Cook a urcat pe scena concursului de talente Australian Idol acesta fiind momentul în care a dobândit celebritatea. Cu vocea sa fermecătoare și interpretând o piesă country, Kate a reușit instantaneu să-i cucerească pe membrii juriului, dar și pe spectatori.

La acea vreme, a reușit să ajungă până în semifinalele competiției. Artista a enoționat audiența până la lacrimi, dedicând întregul moment mamei sale, care s-a sinucis în anul 2000. „Când m-am înscris la audiții, n-am crezut că aș putea avea șansa să trec mai departe, cu atâția concurenți extrem de buni” , a mărturisit Kate în momentul respectiv.

Momentul pierderii mamei sale a marcat-o pe viață. În faza audițiilor, Kate a interpretat o compoziție proprie „Make you Stay”, melodie ce vorbește întocmai despre acest moment traumatizant din viața sa. „Cu doar două zile înainte să împlinesc vârsta de 17 ani, împreună cu surioara mai mică, am găsit-o pe mama zăcând fără suflare. Pierderea ei ne-a dărâmat de-a dreptul. A fost o experiență îngrozitoare” , le-a povestit Kate Cook juraților, înainte de a interpreta melodia.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×