A murit celebrul creatorul de modă Max Azria. Doliu la Hollywood

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/05/2019, 11:58
A murit celebrul creatorul de modă Max Azria. Doliu la Hollywood GALERIE FOTO
A murit celebrul creatorul de modă Max Azria. Sursa foto: usweekly.com

Celebrul creator de modă tunisian Max Azria, căutat de nume mari ale Hollywood-ului precum Halle Berry, Drew Barrymore și Angelina Jolie, a murit luni. Designerul vedetelor a murit la vârsta de 70 de ani, din cauza unui cancer pulmonar.

Celebrul creator de modă tunisian Max Azria a murit, luni, în urma unui cancer pulmonar

Conform hollywoodreporter. com, vestea trecerii sale în neființă a căzut ca un trăsnet, căci nimeni nu se aștepta la o asemenea pierdere. Tristul anunț a fost confirmat de reprezentanții casei de modă BCBGMAXAZRIA. Echipa cu care a colaborat zi de zi creatorul de modă a publicat pe o platformă de socializare un mesaj în amintirea lui Max.

”Max a fost un adevărat vizionar, care a definit categoria modei contemporane”, este rândul scris de colaboratorii săi. Presa străină scrie că redutabilul creator de modă și-a dat ultima suflare într-un spital din Houston, statul american Texas. În luna ianuarie a acestui an, BCBGMAXAZRIA a celebrat 30 de ani de la înființare cu o colecție promovată de Rosie Huntington-Whiteley, soția actorului Jason Statham.

A murit celebrul creatorul de modă Max Azria. Doliu la Hollywood
Mesajul postat de echipa designerului în urma decesului său
Sursa foto: intagram.com

Designerul vedetelor de la Hollywood și-a dat ultima suflare într-un spital din Houston

În anul 2018, la circa cinci luni după ce BCGB a intrat în faliment, Marquee Brands a cumpărat acest brand, împreună cu Herve Leger, cu 108 milioane de dolari. De menționat este că tunisianul părăsise compania în anul 2016. În 2008, Max Azria a lansat un brand dedicat tineretului, numit BCBGeneration.

În afară de atelierul dedicat Haoute Couture, dar și colecțiile lansate la Săptămâna modei de la New York, brandul BCBG includea și linii „prêt-à-porter” ce au fost comercializate în toate colțurile lumii. Printre celebritățile îmbrăcate de tunisian se numără: Halle Berry, Drew Barrymore, Fergie, Britney Spears, Kim Kardashian, Miley Cyrus, Lindsay Lohan, Michelle Williams și Paris Hilton.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×