A murit celebrul cowboy de pe pachetele de țigări Marlboro! Fuma doar în reclame

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 12:11
A murit celebrul cowboy de pe pachetele de țigări Marlboro! Fuma doar în reclame
A murit celebrul cowboy de pe pachetele de Marlboro. Srsa foto: tmz.com

Unul dintre cei mai celebri cowboy din lume a murit la începutul lunii noiembrie. Robert Norris, care a devenit cunoscut în toată lumea, după reclamele pe care le-a făcut în anii 1960 la țigările marca Marlboro, a murit la vârsta de 90 de ani, anunță TMZ.

A murit celebrul cowboy de pe pachetele de Marlboro

Robert Norris, care a fost chipul din reclamele pentru țigările Marlboro, a murit la ferma sa din Colorado Springs. Legenda spunea că șefii din publicitate l-au remarcat pe Norris într-o fotografie în care apărea alături de prietenul său, actorul John Wayne, și i-au cerut să apară în reclame.

A fost considerat imaginea perfectă pentru personajul cowboy-ului care promovează țigările iar el a privit apariția sa în reclame ca pe o favoare. În anii ’60, chipul lui Robert a început să apară în reviste și pe panourile publicitare, fiind chipul Marlboro Man pentru 12 ani.

Robert Norris s-a retras din campania Marlboro după ce și-a dat seama că este un model greșit pentru copii

În realitate, Robert Norris a fost mereu nefumător și a părăsit campania când a început să se gândească la faptul că oferă un exemplu greșit copiilor.

Robert era cunoscut în orașul său natal ca om de afaceri, fermier și pentru gesturile umanitare. A susținut mai multe asociații care organizau spectacole de rodeo. Soția sa a murit în 2016, la 88 de ani. Aveau doi fii și două fiice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×