A murit bunica preferată a Denisei Răducu. Familia regretatei cântărețe, îndurerată din nou

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 15:44
A murit bunica preferată a Denisei Răducu. Familia regretatei cântărețe, îndurerată din nou
Familia artistei Denisa Răducu, din nou îndoliată. Sursa foto: captură video Susanu Music Channel

O nouă tragedie a lovit familia Denisei Răducu: bunica regretatei cântărețe s-a stins din viață. Cei dragi se pregătesc de o altă înmormântare, la doi ani și jumătate de la trecerea în neființă a artistei.

A murit bunica Denisei Răducu. Nana Ana a crescut-o de mică

Denisa și bunica Ana aveau o relație specială, iar acum cele două se vor întâlni în Ceruri. Persoana care a anunțat decesul este cumnatul vedetei.

„Bunica Ana s-a dus după Denisa, o iubea prea mult. Niciodată nu s-a împăcat cu gândul că Denisa nu mai este printre noi. O plângea în fiecare zi, s-a stins de dorul ei… Era bătrână, nu bolea, dar se sfârșea văzând cu ochii…”, a declarat cumnatul artistei pentru wowbiz.ro.

Nu s-a împăcat cu ideea că artista s-a stins la doar 28 de ani

„Ne-a și spus, ultima oară când am văzut-o că vrea să meargă după Denisa, să aibă grijă de ea, acolo Sus, să o strângă în brațe”, a mai spus cumnatul fostei cântărețe.

„Când o vedea pe Denisa, deși săraca de ea era măcinată de boală, bunica Ana îi spunea că e frumoasă, că se va face bine, că la câte rugăciuni spunea zi de zi nu are cum să nu o salveze Duimnezeu”, a completat acesta pentru aceeași sursă.

Bunica Denisei a plâns neîncetat când a murit muziciana. A fost, pe lângă părinții ei, evident, una din cele mai afectate persoane din familie.

Bunica Ana nu s-a împăcat până în ultima clipă a vieții sale că fetița pe care a crescut-o de mică a murit la doar 28 de ani.

Denisa Răducu s-a stins din viață în luna iulie a anului 2017, în urma unui cancer la ficat. Ultimele săptămâni din viața artistei au fost un adevărat chin. În ciuda tratamentelor pe care le-a urmat, nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×