A murit actorul sud-coreean Cha In Ha. Acesta avea doar 27 de ani

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/12/2019, 15:25
A murit actorul sud-coreean Cha In Ha. Acesta avea doar 27 de ani
Actorul Cha In Ha a murit la vârsta de 27 de ani. Sursa foto: mirror.co.uk

Actorul sud-coreean Cha In Ha a murit la vârsta de 27 de ani. Artistul era unul dintre cei mai iubiți în țara sa, iar plecarea lui a căzut ca un trăsnet pentru colegii săi de breaslă și fani.

Știrea morții a fost dată de presa coreeană și confirmată ulterior de agenția care îl impresaria.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cha In Ha a murit la vârsta de 27 de ani

Cha In Ha a fost găsit fără suflare în locuința lui, azi dimineață. Polițiștii au început imediat o anchetă pentru a afla împrejurările în care acesta a decedat.

Fantagio, agenția care se ocupă de starul sud-coreean a confirmat pentru presa de la Seoul informația care a făcut înconjurul țării încă de la prima oră a dimineții.

„Ne simți devastați de această întâmplare”

„Ne simțim devastați de această întâmplare și ne pare rău să transmitem astfel de vești nefericite celor care l-au îndrăgit pe artist. Pe 3 decembrie Cha In Ha ne-a părăsit. Acest lucru este încă greu de crezut”, este o parte a mesajului transmis de agenția actorului, scrie mirror.co.uk.

„Dorim să nu fie lansate speculații cu privire la decesul său care i-ar putea face rău familiei îndurerate a actorului. Înmormântarea va avea loc în cerc restrâns”, a mai transmis agenția.

In Ha și-a început cariera recent, într-o producție de televiziune. Acesta jucase într-un scurtmetraj realizat de grupul Surprize U în anul 2017 și a participat în emisiunea Love with Flaws.

Moartea actorului sud-coreean i-a îndoliat pe fani și a survenit după ce alte două vedete tinere. Recente, starurile K-Pop Sulli, 25 de ani, și Goo Hara, 28 de ani, au părăsit definitiv scena.

Hara a fost găsită fără suflare tot în propria ei locuință, iar Sulli s-a sinucis.

 

 

Închide ×