A început Survivor România cu un avertisment din partea lui Dan Cruceru: „Vorbim de condiții la limita supraviețuirii”

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/01/2020, 21:21
A început Survivor România cu un avertisment din partea lui Dan Cruceru: „Vorbim de condiții la limita supraviețuirii”
Survivor România, un show plin de situații la limită! Sursa foto: capturi Kanal D

A început Survivor România cu un avertisment dur din partea prezentatorului Dan Cruceru: concurenții vor trece prin experiențe la limita supraviețuirii!

Vezi aici fotografii cu cele mai frumoase concurente de la Survivor România 2020!

Survivor România, provocări din primele secunde

Cu puțin timp înainte de debutul show-ului de la Kanal D, prezentatorul concursului a avut un mesaj de transmis despre ce se va întâmpla în acest sezon plin de palpitații. Cert este că nu va fi deloc ușor.

„Bună seara, dragii mei! Vă asigur că ce se întâmplă aici este absolut excepțional. Nu ați mai văzut un astfel de show în România. ”Survivor” este cu adevărat un fenomen. Vorbim de lupte crâncene, de dueluri acerbe între concurenți, vorbim de condiții la limita supraviețuirii. Credeți-mă, totul este 100% real și totul se desfășoară cu o viteză amețitoare”, a avertizat Dan Cruceru.

„Miza este una foarte mare”

„Miza este una foarte mare și fiecare dintre cei care participă în acest duel spune că este pregătit, spune că este pregătit să fie primul Survivor România. Ei bine, știm cu toții, însă, că la finalul competiției va rămâne unul singur”, a mai spus realizatorul show-ului, conform kanald.ro.

20 de concurenți vor încerca să demonstreze că sunt cei mai buni supraviețuitori. Vor trăi în jungla dominicană pentru aproximativ trei luni, unde vor face față unor probe dure pentru a obține hrană și un confort minimal.

10 vedete și 10 anonimi se vor lupta zi de zi pentru a supraviețui, iar la finalul acestei aventuri uluitoare doar unul va ieși învingător.

Cezar Juratoni, Ruby, Elena Ionescu, Bogdan Vlădău, Asiana Peng, Lino Golden, Grațiela Duban, Cristina Șișcanu, Mihai Onicaș și Augustin Viziru sunt vedetele din primul sezon Survivor difuzat de Kanal D.

Din echipa războinicilor fac parte următorii: Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala și Emanuel Neagu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×