A fost la închisoare pentru că și-a pus soțul să dea cu aspiratorul: „Credeam ca am o căsnicie solidă”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/10/2019, 13:29
A fost la închisoare pentru că și-a pus soțul să dea cu aspiratorul: „Credeam ca am o căsnicie solidă” GALERIE FOTO
A fost la închisoare pentru că și-a pus soțul să dea cu aspiratorul. Sursa foto: dailymail.co.uk

O femeie din Marea Britanie a ajute la treburile casnice. Acest lucru a fost sesizat polițiștilor care au reținut-o imediat pe femeia respectivă. Cazul este unul real, chiar dacă pare a fi un banc, iar întâmplarea a avut loc în localitatea Catterick, North Yorkshire din Marea Britanie.

A fost la închisoare pentru că și-a pus soțul să dea cu aspiratorul

Valerie Neal credea că și-a găsit mare iubire, după un divorț dureros în urma căruia a rămas cu doi copii. Femeia de 59 de ani avea o afacere chiar în domeniul cărățeniei la domiciliu, iar când se întorcea acasă ura să facă aceeași treabă pe care o făcea la locul de muncă, după cum chiar ea a mărturisit.

Femeia susține doar că a vrut puțin ajutor de la soțul ei la treburile casnice, în timp ce acesta era obsedat doar de body-building. Ea consideră că sub nici o formă nu poate fi catalogat drept „hărțuire” faptul că și-a rugat partenerul să dea cu aspiratorul sau facă ordine și să spele podelele, în timp ce ea era la serviciu, relatează The Mirror.

A fost la închisoare pentru că și-a pus soțul să dea cu aspiratorul
A fost la închisoare pentru că și-a pus soțul să dea cu aspiratorul. Sursa foto: birminghammail.co.uk

Un prieten al bărbatului a spus totul polițiștilor

Femeia de 59 de ani a fost arestată în aprilie și a stat 17 ore după gratii, iar apoi a fost eliberată și a ajuns în fața unui judecător.  Totul s-a aflat după ce soțul ei, Mike Sanders, a povestit unui amic de la sală ce îi făcea soția acasă, iar acesta nu a stat pe gânduri și s-a dus glonț la poliție.

„Tot ce l-am rugat pe soțul meu a fost să dea cu aspiratorul prin casă, să-mi facă o cană de ceai și să șteargă mizeria de pe ușa de la intrare. Dacă asta e hărțuire, sunt vinovată. Dar să-mi rog soțul să dea cu aspiratorul nu e o faptă penală. Credeam că am o căsnicie solidă, dar să văd cum sunt tratată de Mike după ce am investit atâta dragoste în această relație a fost cumplit pentru mine” a declarat femeia jurnaliștilor.

Michael Sanders a spus că fosta lui soție era supărată pentru că își petrecea ziua la sală în loc să dea cu aspiratorul sau să curețe casa, și că nu voia să mănânce mâncarea pe care el o cumpăra de la supermarket.

„Știu că lumea spune că mariajul este o hărțuire în sine, dar nu asta înseamnă pentru mine o căsnicie. Cred că era obsedată de control, dar nu știu dacă era cazul să ajungă la tribunal sau nu pentru asta. Nu trebuie eu să hotărăsc asta” a spus bărbatul. Pentru hărțuire domestică și comportament abuziv, legea britanică prevede un maxim de 7 ani de închisoare. Bărbatul și-a retras plângrea, iar cei doi au divorțat recent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×