ARESTATĂ pe aeroport. Ai văzut-o la tv, acum a ajuns în ÎNCHISOARE! „Trăiesc o dramă!”

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
07/12/2015, 09:56
ARESTATĂ pe aeroport. Ai văzut-o la tv, acum a ajuns în ÎNCHISOARE! „Trăiesc o dramă!”GALERIE FOTO

ARESTATĂ pe aeroport. Ai văzut-o la tv, acum a ajuns în ÎNCHISOARE! „Trăiesc o dramă!” ARESTATĂ pe aeroport. Ai văzut-o la tv, acum a ajuns în ÎNCHISOARE! „Trăiesc o dramă!”

E frumoasă, model şi un celebru DJ si Asia şi din SUA. Angie Vu a petrecut o lună în detenţie, în Broklyn, după ce un tribunal din Franţa a decis că trebuie să meargă la închisoare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

VEZI IMAGINILE CU FRUMOASA VEDETA IN GALERIE FOTO                         

Ea a fost arestată pe 3 noiembrie, pe aeroportul Kennedy, în timp ce se îmbarca într-un avion spre China alături de fiica sa de 9 ani. Tatăl bilogic a cîştigat în instanţă, în Franţa, dreptul asupra copilului, iar plecarea ei a fost considerată ilegală. Eliberarea ei condiţionată nu a fost posibilă, iar frumoasa femeie a ajuns să fie încătuşată.

Ea a povestit că încă mai poartă în memorie sunetul lanţurilor, cătuşelor, iar viaţa ei a devenit un infern. Ea e cunoscută în lume în urma participării la competiţia “America’s Got Talent”, dar şi pentru un pictorial în PlayBoy.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×