A demisionat Mădălina Dobrovolschi, purtătoarea de cuvânt al lui Klaus Iohannis

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
19/12/2019, 14:31
A demisionat Mădălina Dobrovolschi, purtătoarea de cuvânt al lui Klaus Iohannis
Mădălina Dobrovolschi și-a dat demisia din funcția de purtător de cuvânt al lui Klaus Iohannis *foto: facebook

Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău) a demisionat miercuri din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis. Ea a ocupat această funcție timp de 3 ani, după ce a fost numită în funcție în august 2016.

Înainte de a ajunge la Palatul Cotroceni, Mădălina Dobrovolschi a fost junalist, la TVR, B1 Tv și Antena 3.

Mădălina Dobrovolschi, purtătoarea de cuvânt a președintelui, a demisionat

Fosta purtătoare de cuvânt și-a anunțat demisia pe facebook: „Este adevărat. Se încheie o etapă frumoasă din viața mea profesională. Îi mulțumesc președintelui pentru încredere, susținere și ocazia de a învăța mai mult. Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte”, a declarat Mădălina Dobrovolschi, fără să spună însă dacă va rămâne în viața politică sau nu.

Mădălina Dobrovolschi, cunoscută în presă după numele de dinainte de căsătorie (Pușcalău), a fost cea care a moderat la postul B1 Tv duelul electoral dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta.

Fosta prezentatoare s-a căsătorit la începutul anului 2016 cu pilotul TAROM Emilian Dobrovolschi, cel care conduce aeronava prezidențială a lui Klaus Iohannis. Cei doi s-au întâlnit la începutul anului 2015, când jurnalista făcea un material cu Iohannis.

Cei de la cancan.ro povestesc că între cei doi a fost vorba de dragoste la prima vedere, suficientă pentru ca Mădălina să se despartă de soțul ei de la acea dată, Alex Mazilu.

Mai în vârstă cu 14 ani decât jurnalista, Emilian avea doi copii dintr-o căsătorie anterioară. Cei doi s-au căsătorit în 2016 iar în ianuarie 2018 s-a născut fetița lor, Matilda.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×