A dat lovitura la LOTO cu un bilet cumpărat pentru soț! Reacție fermă a bărbatului

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 14:39
A dat lovitura la LOTO cu un bilet cumpărat pentru soț! Reacție fermă a bărbatului GALERIE FOTO
O americancă a dat lovitura la LOTO. Sursa foto - ALEXANDRA PANDREA/MEDIAFAX FOTO

O femeie a dat lovitura la LOTO cu un bilet cumpărat pentru soț! S-a întâmplat în Statele Unite ale Americii. Deirdre Stokes, o femeie in varsta de 51 de ani din Maryland a castigat premiul cel mare la loto.

A dat lovitura la LOTO cu un bilet cumpărat pentru soț!

A luat o avere, valoare premiului fiind de 50.000 de dolari. Culmea aceasta a recunoscut că biletul l-a cumpărat sotului ei drept cadou de sarbatori. Femeia a declarat ca achizitioneaza bilete la loto drept cadou pentru pentru familie si prieteni, dar doar cu ocazia sarbatorilor.

Mai mult de atât, norocoasa femeie a crezut ca sotul ei glumeste atunci cand i-a spus ca biletul pe care i-l daruise de Craciun le-a adus premiul cel mare la Loto, in valoare de 50.000 de dolari.

Reacție fermă a bărbatului

Castigatoarea sumei a mai declarat ca va folosi banii pentru a acoperi excesele financiare facute cu ocazia sarbatorilor. „Când i-am zis că am câștigat la loto parcă nu îi venea să creadă. Vă dați seama că putea să dea biletul acesta oricui.

Ea are obiceiul de a cumpăra de sărbători bilete la LOTO pentru rude, prieteni, le oferă tuturor celor apropiați. Chiar râdeam deunăzi și ne aduceam aminte că anul trecut i-a dat un bilet unui om fără casă.

Cine știe, poate are casă acum, Doamne ajută. Nici nu îmi mai aduc aminte de când a început să cumpere aceste bilete la LOTO. Din tinerețe. Uneori o și certam, recunosc.

Cheltuia o adevărata avere pe ele, pentru că nimeni nu scăpa fără biletul de la loto. Vreo doi nepoți se strâmbau când primeau deja celebrul bilet la LOTO. Poate chiar le-au aruncat.

Ghinion, uite că are mână bună ”, a transmis bărbatul fericit la primul interviu oferit după ce a aflat că a câștgat o sumă frumoasă chiar și pentru americani.

De remarcat că premiul reprezintă salariul pe un an de zile pentru un muncitor de clasa medie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×