A dat lovitura la LOTO cu un bilet cumpărat pentru soț! Reacție fermă a bărbatului

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 14:39
A dat lovitura la LOTO cu un bilet cumpărat pentru soț! Reacție fermă a bărbatului GALERIE FOTO
O americancă a dat lovitura la LOTO. Sursa foto - ALEXANDRA PANDREA/MEDIAFAX FOTO

O femeie a dat lovitura la LOTO cu un bilet cumpărat pentru soț! S-a întâmplat în Statele Unite ale Americii. Deirdre Stokes, o femeie in varsta de 51 de ani din Maryland a castigat premiul cel mare la loto.

A dat lovitura la LOTO cu un bilet cumpărat pentru soț!

A luat o avere, valoare premiului fiind de 50.000 de dolari. Culmea aceasta a recunoscut că biletul l-a cumpărat sotului ei drept cadou de sarbatori. Femeia a declarat ca achizitioneaza bilete la loto drept cadou pentru pentru familie si prieteni, dar doar cu ocazia sarbatorilor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mai mult de atât, norocoasa femeie a crezut ca sotul ei glumeste atunci cand i-a spus ca biletul pe care i-l daruise de Craciun le-a adus premiul cel mare la Loto, in valoare de 50.000 de dolari.

Reacție fermă a bărbatului

Castigatoarea sumei a mai declarat ca va folosi banii pentru a acoperi excesele financiare facute cu ocazia sarbatorilor. „Când i-am zis că am câștigat la loto parcă nu îi venea să creadă. Vă dați seama că putea să dea biletul acesta oricui.

Ea are obiceiul de a cumpăra de sărbători bilete la LOTO pentru rude, prieteni, le oferă tuturor celor apropiați. Chiar râdeam deunăzi și ne aduceam aminte că anul trecut i-a dat un bilet unui om fără casă.

Cine știe, poate are casă acum, Doamne ajută. Nici nu îmi mai aduc aminte de când a început să cumpere aceste bilete la LOTO. Din tinerețe. Uneori o și certam, recunosc.

Cheltuia o adevărata avere pe ele, pentru că nimeni nu scăpa fără biletul de la loto. Vreo doi nepoți se strâmbau când primeau deja celebrul bilet la LOTO. Poate chiar le-au aruncat.

Ghinion, uite că are mână bună ”, a transmis bărbatul fericit la primul interviu oferit după ce a aflat că a câștgat o sumă frumoasă chiar și pentru americani.

De remarcat că premiul reprezintă salariul pe un an de zile pentru un muncitor de clasa medie.

 

 

Închide ×