A câștigat o mulțime de bani la loto, însă regretă enorm. Ce a pățit această tânără

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 18:05
A câștigat o mulțime de bani la loto, însă regretă enorm. Ce a pățit această tânără GALERIE FOTO
A câștigat la loto, dar regretă enorm acum

A câștigat o mulțime de bani la loto, însă acum regretă enorm! A fost cea mai tânără persoană care a câștigat marele premiu la loteria din Marea Britanie. I-a ajutat pe mulți, iar marele premiu s-a dus imediat, iar acum este nevoită să lucreze ca îngrijitoare.

A câștigat la loto, dar regretă enorm acum

Callie Rogers avea numai 16 ani atunci când a nimerit numerele norocoase. Loteria Britanică i-a virat în cont nu mai puțin de 1,8 milioane de lire sterline. Atunci toate rudele și prietenii și-au adus aminte brusc de ea. Era cea mai importantă atunci, mai ales că a făcut cadouri scumpe în stânga și-n dreapta.

Ajunsă acum la 32 de ani, ea mărturisește că era prea tânără când a obținut averea și a fost ușor de “exploatat” de rude și prieteni. Mai mult, femeia spune acum că regretă că a cumpărat biletul în 2003, când a devenit cea mai tânără câștigătoare a loteriei britanice.

A câștigat la loto, dar regretă enorm acum
A câștigat la loto, dar regretă enorm acum

A făcut cadouri scumpe rudelor și prietenilor

Odată ce a intrat în posesia banilor, Callie s-a grăbit să cumpere case, mașini și cadouri scumpe, atât pentru ea, cât și pentru rude. ”Îmi plăcea că puteam să îmi ajut familia și să fac lucruri pentru oamenii de care îmi păsa, dar voiam doar ca lucrurile să fie ca înainte și să îmi trăiesc viața normal.

Brusc, nu mai puteam să deschid ușa că era plin de fotografi, oameni care îmi cereau bani, oameni cu care nu eram prietenă înainte și acum voiau să fim prieteni” spune ea, potrivit Mirror.

Mulți dintre acești prieteni falși încă îi datorează bani, iar suma ar ajunge la 200.000 de lire, a povestit Callie. “I-am împrumutat 20.000 unuia, 13.000 altuia. Nu o să îi mai recuperez vreodată. Oamenii îmi cereau bani ca să își ia mașini noi, iar eu îi ajutam.

Ai doar 16 ani și o responsabilitate atât de mare. La vârsta aceeea poți să primești cele mai bune sfaturi din lume, dar nu ești într-o poziție în care să le asculți. Eram prea tânără, a concluzionat ea”, a adăugat ea. Callie lucrează acum ca îngrijitoare și are un salariu de doar 12.000 de lire pe an!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×