O nouă dezvăluire în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Anchetatorii au stabilit ora la care a murit

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/05/2019, 09:14
O nouă dezvăluire în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Anchetatorii au stabilit ora la care a murit GALERIE FOTO
Răzvan Ciobanu a murit pe 28 aprilie, nu pe 29. Sursa foto: Instagram Răzvan Ciobanu

Anchetatorii au stabilit ora exactă la care a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Acesta nu s-a stins din viață pe 29 aprilie, așa cum știa toată lumea, ci pe 28 aprilie. Conform datelor din anchetă obținute de observator.tv, designerul și-a dat ultima suflare în intervalul orar 20:00 – 22:30, iar asta schimbă întreaga poveste.

Răzvan Ciobanu nu a murit în a doua zi de Paște

Accidentul din comuna Săcele, județul Constanța, în care a murit fosta vedetă Kanal D s-a produs chiar în seara de Paște, și nu a doua zi, așa cum știa toată lumea. Accidentul mortal a avut loc undeva după ora 20:00, iar Ciobanu s-a stins din viață între această oră și cel târziu 22 și 30 de minute, arată anchetatorii.

Procurorii au verificat telefonul mobil al lui Răzvan Ciobanu și rețelele de telefonie din zonă pentru a afla cu certitudine cum s-a produs nenorocirea. Inițial, se credea că Răzvan ar fi încetat din viață pe 29 aprilie, la ora 4 dimineața, însă când a fost anunțată această primă oră a morții nu exista o cercetare clară, ci era doar o ipoteză.

Așa arăta Range Rover-ul lui Ciobanu după accident. Sursa foto: a1.ro

Ce urmează să facă procurorii

Anchetatorii pot verifica de acum toate circumstanțele producerii accidentului verificând astfel și camerele de supraveghere de pe șosele, în special cele de la ieșirea din stațiunea Mamaia, de unde creatorul de modă se întorcea de la Festivalul Sunwaves, unde, spun prietenii, nu ar fi fost tocmai în largul lui.

Ciobanu ar fi greșit drumul către București și a ajuns în satul constănțean. Acolo a deviat de la traseul normal și a intrat pe câmp, undeva la marginea localității, izbindu-se de mai mulți copaci. Range Rover-ul în care era designerul s-a răsturnat de mai multe ori, iar trupul neînsuflețit a fost descoperit la câțiva metri distanță de mașina distrusă.

Ciobanu nu purta centură de siguranță în momentul producerii accidentului și a fost catapultat pe geamul portierei din dreapta. Există teoria că la mijloc a fost o mână criminală pentru că vedeta deținea secrete despre persoane sus-puse din stat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×