Brigitte Sfăt a dat faliment din cauza emisiunii Ferma. Ce afacere avea înainte să înceapă show-ul de pe Pro TV

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/05/2019, 20:10
Brigitte Sfăt a dat faliment din cauza emisiunii Ferma. Ce afacere avea înainte să înceapă show-ul de pe Pro TV GALERIE FOTO
Brigitte Sfat a dat faliment, in timp ce se afla la Ferma

Vești din ce în ce mai proaste pentru Brigitte Sfăt! După ce a fost învinsă în luptă drepată de Otniela și a fost eliminată de la Ferma, emisiunea difuzată de Pro TV, a mai aflat și că afacerea sa a dat faliment! Cu toate acestea, Brigitte Sfăt spune că nu regretă că sa a participat la celebra emisiune.

Afacerea lui Brigitte Sfăt a dat faliment din cauza Ferma, dar vedeta nu regretă nimic

În cadrul unui interviu, mondena a dezvăluit că, din cauza faptului că a participat la show, și-a pierdut afacerea care se pare cănu a mai putut continua fără ea, însă se declară mulțumită că și-a găsit sufletul pereche, pe Florin Pastramă.

“Am fost întrebată ce aș face eu cu banii, dacă aș câștiga. Și am zis: ‘Pentru faptul că eu sunt aici, pot pierde mai mult de 50.000 de euro, cât e premiul emisiunii’. Lucru care s-a și întâmplat, pentru că am dat faliment la magazin.

Brigitte Sfat faliment
Brigitte Sfat a dat faliment, dar nu regreta nimic, deoarece si-a intalnit sufletul pereche

Brigitte Sfăt și-a întâlnit sufletul pereche la Ferma

Însă scopul venirii mele în emisiune nu a fost să câștig premiul. Și nu, nu am câștigat premiul, dar, pe altă parte, am câștigat sufletul meu pereche”, a spus Brigitte Năstase pentru ferma.protv.ro.

Brigitte Năstase a dezvăluit că vrea să rămână însărcinată cu Florin Pastramă, al cărui vis este să devină tătic. “De ziua lui, Florin m-a cerut de nevastă și nu a fost o glumă. Eu doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani și vreau să fiu mama copilului lui. Își dorește foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă șansă și nu vreau să o ratez și prioritatea noastră este să devenim o familie și să avem un copil.

Pentru că foarte multă lume se uită la noi, suntem într-un fel un model, pozitiv sau negativ, nu știu, vrem să facem lucrurile cum trebuie și trebuie să facem o cununie religioasă în fața lui Dumnezeu, pentru că suntem doi oameni foarte credincioși și fără Dumnezeu nu se poate face nimic. Apoi vom face copilul”, a mai spus Brigitte Năstase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×