Cum arăta Carmen Brumă pe vremea când avea 86 de kilograme

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/05/2019, 12:50
Cum arăta Carmen Brumă pe vremea când avea 86 de kilograme GALERIE FOTO
Cum arata Carmen Bruma in adolescenta!

Carmen Brumă este o prezență cunoscută în lumea modei și a showbizului românesc, dar nu mulți știu cum arăta în adolescență! Acum este suplă, înaltă, frumoasă, orice ar pune pe ea, zici că este model. Și chiar este! A pozat pentru multe reviste și producători chiar și de lenjerie intimă și nu s-a sfiit să posteze fotografiile incitante chiar și pe paginile ei de socializare.

Carmen Brumă încearcă să uite cum arăta în adolescență

Au fost vremuri însă când Carmen Brumă nu era atât de deschisă și nu ar fi acceptat să se dezbrace niciodată. Vorbim despre perioada adolescenței, când Carmen Brumă era o tânără mai mult decât corpolentă. Mircea Badea, acualul ei iubit, nu ar fi remarcat-o.

În anul 1993, Carmen Brumă cântărea nu mai mult de 86 de kilograme! Martore stau fotografiile din acea perioadă! Adolescenta a fost însă ambițioasă și a slăbit enorm. A ținut regim alimentar, dar a făcut și multă mișcare. Nici în prezent nu a renunțat la niciuna dintre cele două secrete ale siluetei sale. Încă are grijă ce mănâncă și face extrem de multă mișcare.

Cum arata Carmen Bruma in adolescenta
Cum arata Carmen Bruma in adolescenta si cum arata acum!

Carmen Brumă și Mircea Badea, părinți fericiți și tonifiați

Carmen Brumă și Mircea Badea au un băiețel, însă acesta parcă a fost născut de o mamă surogat, deoarece vedeta a revenit rapid la forma sa inițială foarte tonifiată și cu mușchi bine conturați. Carmen Brumă îi învață acum și pe alții cum să slăbească sănătos. Recent, vedeta a lansat un regim care se ține timp de o lună de zile!

„Nu mi se pare corect să dau un număr de kilograme pe care le poâi slăbi pentru că sunt foarte mulți factori care intră aici în joc. Depinde de la ce greutate pornești, ce istoric legat de cure de slăbire ai, depinde ce compoziție corporală ai pentru că un bărbat care are o masă musculară mare va da mult mai multe kilograme.

O femeie care are un procent mai mare de grăsime nu va reacționa la fel. Depinde ce vârstă ai, cât de strict urmezi programul, depinde dacă faci antrenamentele așa cum îți spun eu să le faci. Deci, sunt multe variabile, dar de slăbit slăbești sigur. Poți să slăbești și 8 kilograme”, a spus Carmen Brumă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×