Avocata lui Răzvan Ciobanu dezminte toate zvonurile: “Nu există raportul de toxicologie”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/05/2019, 18:59
Avocata lui Răzvan Ciobanu dezminte toate zvonurile: “Nu există raportul de toxicologie” GALERIE FOTO
Razvan Ciobanu si Monica Barladeanu Sursa Foto: Hepta

Avocata lui Răzvan Ciobanu face dezvăluiri senzaționale și dezminte toate zvonurile apărute odată cu accidentul în care a murit creatorul de modă. Laura Vicol mărturisește informații bombă din ancheta decesului designerului. Ce spune aceasta?

Avocata lui Răzvan Ciobanu, informații bombă din ancheta decesului creatorului

Laura Vicol, una din cele mai bune prietene, dar și avocata lui Răzvan Ciobanu, a dezvăluit detalii de neimaginat din ancheta morții designerului. Aceasta susține că nimic din ce a fost prezentat în media nu este adevărat, fapt pentru care dorește să spună adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu.Sunt nereale toate aceste informaţii! Deci, cine spune că are informaţii din anchetă, minte! Nicio informaţie din anchetă nu a fost dată publicităţii şi nu a fost comunicată nimănui”, a mai declarat avocata și prietena apropiată a designerului.

Creatorul de modă s-a stins din viață în urma unui accident rutier violent pe data de 29 aprilie, în a doua zi de Paște. Autovehiculul în care se afla a lovit câțiva copaci, iar mai apoi s-a rostogolit de mai multe ori. Din cauza faptului că nu purta centura de siguranță, celebrul designer a fost proiectat prin unul din geamurile autoturismului.

Avocata lui Răzvan Ciobanu dezminte zvonurile
Răzvan Ciobanu
Sursa Foto: Facebook

„Nu pot să uit privirea lui, stătea cu capul plecat şi mi-a spus că îi e ruşine”

Menajera lui Răzvan Ciobanu a făcut declarații despre timpul petrecut împreună cu acesta și despre faptul că avea la cunoștință faptul că se droga și că avea probleme pe plan financiar, așa că nu avea bani să le plătească tot timpul. „Avea probleme cu banii şi nu ne plătea tot timpul. M-am dus la el când era operat şi mi-a dat banii pe care mi-i datora. Nu pot să uit privirea lui, stătea cu capul plecat şi mi-a spus că îi e ruşine că nu a avut bani să mă plătească.

Ştiu că se droga şi se agita mereu când găseam în casă o pipetă şi o mutam din locul în care o lăsa el. Când îi spuneam unde e, se liniştea. O lua, dispărea şi apoi venea cu o altă stare”, a spus menajera lui Răzvan Ciobanu pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×