Această mamă riscă 20 de ani de închisoare după ce și-a lăsat copiii 4 zile singuri acasă și a plecat în vacanță

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 14:49
Această mamă riscă 20 de ani de închisoare după ce și-a lăsat copiii 4 zile singuri acasă și a plecat în vacanță GALERIE FOTO
Această mamă riscă 20 de ani de închisoare după ce și-a lăsat copii 4 zile singuri acasă și a plecat în vacanță

O tânără din SUA riscă 20 de ani de închisoare pentru că și-a lăsat singuri în casă pe toți cei 5 copii ai săi și a plecat într-o vacanță de patru zile. Pe cea mai mică dintre fiicele sale, în vârstă de 15 luni, a lăsat-o în grija unuia dintre băieți, în vârstă de 12 ani, potrivit dailymail.co.uk.

Această mamă riscă 20 de ani de închisoare după ce și-a lăsat copii 4 zile singuri acasă. Unde a mers în vacanță

Chrystal Walraven a declarat că a plecat în vacanță pentru că voia sa se detașeze de ce se întâmpla acasă. Polițiștii s-au îngrozit când au intrat în locuința acesteia din Texas și au găsit-o pe micuță mai mult moartă decât vie, cu pătura pe față și mirosind puternic a fecale. De altfel, în toată casa mirosea îngrozitor și era o mizerie de nedescris.

În tot acest timp, Chrystal Walraven, se afla la plajă în California de Sud, împreună cu iubitul ei. A dat-o de gol unul dintre copiii săi mai mari, care la școală spunea că s-a culcat târziu deoarece a stat să îi schimbe scutecul surorii sale mai mici, scrie presa britanică. Pe fir a intrat directorul școlii, care a aflat ce se întâmplă și a anunțat poliția locală.

Această mamă riscă 20 de ani de închisoare după ce și-a lăsat copii 4 zile singuri acasă și a plecat în vacanță
Această mamă riscă 20 de ani de închisoare după ce și-a lăsat copii 4 zile singuri acasă și a plecat în vacanță

Reacția tatălui unui dintre copii

În primă fază, directorul l-a contactat pe tatăl unui dintre copii, care a spus că de cei mici se ocupă o vecină. Aceasta însă le-a declarat, ulterior, polițiștilor că nu știa exact de ce se întâmplă și credea că mama este la serviciu. În cele din urmă, la fața locului au ajuns polițiștii și cei de la Protecția Copilului.

Mama copiilor a plecat de acasă pe 25 august 2018 și urma să se întoarcă pe 28. A venit abia pe 30 august, când a susținut că zborul către casă i-a fost anulat de mai mult ori. Ea a dat vina pentru situația creată pe soțul ei, care ar fi părăsit domiciliul conjugal cu câteva săptămâni înainte și s-a fi întors la locuința lui din Arkansas.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×