Dezvăluiri uluitoare despre Meghan Markle și fostul iubit! A fost părăsită pentru un bărbat

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
07/03/2019, 16:52
Dezvăluiri uluitoare despre Meghan Markle și fostul iubit! A fost părăsită pentru un bărbat
Meghan Markle, dezvăluiri inedite din viața sa amoroasă

Au ieșit la iveală detalii picante din viața intimă a Ducesei de Sussex. Este una dintre cele mai frumoase femei din lume și un personaj extrem de mediatizat. Cunoscută mai ales datorită serialului „Suits” și a căsătoriei cu prințul Harry, Meghan Markle nu a are numai amintiri plăcute legate de relațiile sale amoroase.

A fost părăsită de fostul iubit pentru un bărbat

În anul 2010, pe când se afla la începutul carierei, Meghan Markle publica articole pe blogul „The Working Actress”, iar unele dezvăluiri sunt de-a dreptul suprinzătoare. Se pare că actuala soție a prințului Harry a fost părăsită de iubit pentru…. un alt bărbat.

Ştii că industria asta e nebună când afli că, după despărţire, iubitul tău, un actor în devenire, a făcut sex cu agentul tău. Iar agentul tău e un bărbat. Superb! Şi da, asta chiar s-a întâmplat” , a scris Meghan Markle în urmă cu mulți ani, pe blogul respectiv.

Ce spune Meghan Markle despre fostul iubit
Ce spune Meghan Markle despre fostul iubit

Detalii șocante din viața intimă a lui Meghan Markle

În altă ordine de idei, soția prințului Harry a mai spus că idolul său era Donald Sutherland, care în vara acestui an va împlini vârsta de 84 de ani. Totodată, Mehjan Markle a dezvăluit că, înainte de a-l întâlni pentru prima dată, femeia care se ocupa de părul ei i-a spus că se va îndrăgosti pe loc de marele actor.

Meghan Markle a cunoscut celebritatea odată cu rolul din serialul “Suits”, în care a jucat din primul episod, lansat în 2011, până în 2018, respectiv finalul celui de-al șaptelea sezon. Atunci, atât ea, cât și actorul Patrick J. Adams au părăsit distribuția serialului, spre dezamăgirea fanulor. Povestea inițială a fost creată în jurul personajului interpretat de Adams, Mike Ross, și al celui jucat de Meghan, Rachel Zane, iubita și ulterior soția acestuia. În aceste condiții, nu este de mirare că producătorii s-au văzut nevoiți să anunțe anularea seriei create de Aaron Korsh.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×