Meghan Markle și-a ajutat tatăl să câștige la loterie! Câți bani a încasat

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
05/02/2019, 14:05
Meghan Markle și-a ajutat tatăl să câștige la loterie! Câți bani a încasat
Meghan Markle i-a purtat noroc tatălui său.

Meghan Markle i-a purtat noroc tatălui său, care a reușit să câștige premiul cel mare la loterie. Se întâmpla în 1990, când Ducesa de Sussex avea doar 9 ani.

Tatăl lui Meghan Markle a dat lovitura la loterie
Tatăl lui Meghan Markle a dat lovitura la loterie

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, a dat lovitura, reușind să câștige un premiu în valoare de 750.000 de dolari, gratie fiicei sale. Bărbatul a pus în joc numerele care simbolizau data de naștere a lui Meghan, iar norocul i-a surâs. Ulterior, Thomas Markle a investit toți banii câștigați în educația fiicei sale.

Meghan Markle, talisman norocos pentru tatăl său. Cum a  reușit bărbatul să câștige la Loto

Povestea a fost relatată în cartea „Meghan: A Hollywood Princess”, scrisă de Andrew Morton. Thomas Markle, în vârstă de 74 de ani, a ales să joace la Loto numerele care formează data de naștere a fiicei sale Meghan, născută pe 4 august 1981. Astfel, bărbatul a mizat pe numerele 4,8 și 81, plus alte două numere alese la întâmplare, iar combinația s-a dovedit câștigătoare. Thomas Markle a reușit să intre în posesia a 750.000 de dolari, bani care aveau să-i schimbe viața.

Banii au fost investiți în educația actualei Ducese de Sussex.
Banii au fost investiți în educația actualei Ducese de Sussex.

Fost director de lumini în Cetatea Filmului, Thomas Markle și-a permis atunci să reducă timpul de lucru. Totodată, bărbatul a ecpnpmisit bani pentru a achita taxele de școlarizare ale fiicei sale, Meghan având astfel ocazia să urmeze cursurile unor prestigioase școli din ăntreaga lume.  De asemenea, Thomas i-a rezervat o parte din bani și celuilalt fiu al său, Thomas Markle junior, ajutându-l astfel să pună bazele unei afaceri, propriul magazin de flori, dar și să plătească mașina fiicei sale, Yvonne. Însă totul a fost făcut posibil grație datelor de naștere ale lui Meghan.

Meghan Markle, o femeie de succes. De la Hollywood, la Palatul Regal

Fosta actriță Meghan Markle, cunoscută pentru rolul lui Rachel Zane din serialul „Suits”, s-a căsătorit anul trecut cu prințul Harry al Marii Britanii. Grandiosul eveniment a avut loc pe 19 mai 2018, la capela St. George de pe domeniul Windsor și a fost urmărit de miliarde de oameni din întreaga lume.

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×