Ce avere are Anca Sigartău! Actrița a obținut câștiguri impresionante

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/03/2019, 11:34
Ce avere are Anca Sigartău! Actrița a obținut câștiguri impresionante GALERIE FOTO
Anca Sigartau si-a trecut bunurile in declaratia de avere

Actrița Anca Sigartău a reapărut în atenția publică, după ce s-a înscris în concursul Asia Express, de la Antena 1, împreună cu fiul său, iar fanii au început să se întrebe ce avere are celebra actriță.

Anca Sigartău nu a trecut case și bijuterii în declarația de avere

Toată averea sa se regăsește în actele oficiale.  Anca Sigartău a fost acum câţiva ani manager al Teatrului Municipal George Bacovia din Bacău, instituţie de stat. Dintr-o declaraţie de avere completată în septembrie 2015, reiese că Sigartău nu avea pe numele ei terenuri şi case, ci doar o maşină BMW, achiziţionată în anul 2005. Actriţa nu avea bani în conturi şi nu deţinea nici bijuterii, potrivit wowbiz.ro.

La venituri, Anca Sigartău a completat că a încasat 25.200 de lei de la Teatrul Bulandra şi 188.000 de lei din drepturi de autor. Asfel, la acel moment, veniturile anuale ale actriţei erau de 213.200 lei, adică 17.766 de lei pe lună(aproape 4.000 de euro) pe lună.

avere Anca Sigartau
In declaratia de avere, Anca Sigartau a trecut doar o masina MBW

Anca Sigartău a divorțat în secret

Chiar dacă din punct de vedere al carieirei, Ancăi Sigartău i-a mers bine, altfel stă situația în viața personală. Actrița a fost nevoită să divorțeze de tatăl celor trei copii ai săi. Actrița a vorbit deschis despre viața și mariajul ei. Are trei copii cu același bărbat, omul de afaceri Tito Abbab, de care a divorțat cu ani în urmă.

Anca Sigartău nu a avut deloc o căsnicie tocmai liniștită cu tatăl copiilor ei, după cum a recunoscut într-un interviu pentru revista Tango, actrița mărturisind că a fost agresată în timpul mariajului. “Ce să zic? Să zic dacă m-a bătut sau nu? Asta poate n-ar trebui să discutăm. Nu din rușine sau din dorința de a păstra o anumită imagine. Ci din respectul față de mine însămi…Deci clar a fost o traumă. Este o traumă. Oricât încerci să o ascunzi. Da, probabil că am plâns și chiar dacă n-ar fi fost lacrimi înlăuntrul meu plângeam în hohote!”, povestea Anca Sigartău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×