Boala a răpus-o în doar 3 luni! Alina a murit la 35 de ani. Lucra în Jandarmerie și era respectată de toți colegii

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 14:03
Boala a răpus-o în doar 3 luni! Alina a murit la 35 de ani. Lucra în Jandarmerie și era respectată de toți colegii GALERIE FOTO
Tânăra a pierdut lupta cu boala, la doar 35 de ani

Destin încheiat tragic pentru Alina, purtătorul de cuvânt al Școlii de Aplicație pentru Ofițeri Jandarmi Mihai Viteazul din București. Avea doar 35 de ani și s-a stins din viață fulgerător, fiind răpusă de o boală cruntă și nemiloasă.

Tânăra a pierdut lupta cu viața

În seara zilei de 1 martie, o veste tragică a lovit ca un trăznet asupra tuturor celor care o iubeau și apreciau. Alina Cocârlă a încetat din viață la doar 35 de ani, după ce n-a mai putut îndura boala îngrozitoare cu care fusese diagnosticată în urmă cu trei luni.

Tânăra era plutonier major de jandarmi și lucra pentru Școala de Aplicație pentru Ofițeri jandarmi Mihai Viteazul din Capitală, în calitate de purtător de cuvânt. Alina a trecut la cele veșnice, lăsând în urma sa  durere imensă.

Tragedie la jandarmerie
Tragedie la jandarmerie

Apropiații sunt înmărmuriți de durere

Colegii, prietenii, rudele, toți sunt șocați și nu le vine să creadă că fata veselă, optimistă și plină de energie a pierdut lupta cu boala nemiloasă. În ultimele 3 luni, de când a primit nefericita veste, Alina a încercat din răsputeri să lupte pentru viața sa, dar se pare că nu a fost de ajuns, din păcate. Trupul neînsuflețit a fost depus la Capela Bisericii „Sf. Ilie” din Găeşti. Tânăra va fi condusă pe ultimul drum luni, 4 martie, urmând a fi înmormântată cu onoruri militare la Biserica Cioflec.

Din păcate, am încheiat o zi care a început frumos, cu o veste tristă. In aceasta seară (n.r. 1 martie), colega noastră, plutonierul major Alina Cocârlă, purtătorul de cuvânt al Școlii de Aplicație pentru Ofițeri Jandarmi „Mihai Viteazul” București a trecut la cele veșnice. O fată mereu veselă și optimistă, cu zâmbetul pe buze și plină de viață, așa va rămâne în amintirea noastră.Rămas bun dragă colegă! Sperăm să ajungi într-o lume mai bună, fără suferință și fără răutate.Dumnezeu sa o ierte!” , este mesajul emoționant transmis de Insepctoratul de Jandarmi Județean Galați.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×