Monica Gabor este însărcinată! Irinuca Columbeanu și Mr. Pink sunt extrem de fericiți! Imagini cu burtica

Maria Cristina   
în Stiri mondene
05/01/2019, 02:07
Monica Gabor este însărcinată! Irinuca Columbeanu și Mr. Pink sunt extrem de fericiți! Imagini cu burtica GALERIE FOTO

Monica Gabor a dat vestea cea mare! Fosta „scorpie de la Izvorani” a făcut marele anunț pe o rețea de socializare, unde s-a fotografiat alături de fiica sa, Irinuca Columbeanu.

Mr. Pink și Monica Gabor vor avea împreună primul lor copil. Chinezul mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, precum și Monica, care o are pe Irina din căsnicia pe care a avut-o alături de omul de afaceri Irinel Columbeanu.

Monica Gabor este însărcinată! „Este băiețel”

Monica, Mr. Pink și Irinuca nu își mai încap în piele de fericire! Fetița Monicăi își dorea foarte mult un frățior sau o surioară, iar mama sa a suprins-o pe aceasta în ultima vacanță petrecută în Statele Unite.

Irina Columbeanu își petrece toate vacanțele în California alături de mama sa, dar aceasta din urmă a fost una deosebită. Moșul i-a adus cel mai frumos cadou Irinucăi: un frățior! Și deși se află la început de sarcină, Monicăi i se observă puțin burtica de graviduță.

Motivul pentru care Monica Gabor a fost numită „Scorpia de la Izvorani”

Irinel Columbeanu mărturisea în urmă cu șase ani adevăratul motiv pentru care Monica a fost numită „Scorpia de la Izvorani”. „Nu pot să o vorbesc de rău, e mama fiicei mele. Acest nume i-a venit probabil de la angajaţi şi apoi de la presă”, declara Irinel în emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

Când a fost întrebat despre comportamentul Monicăi față de angajații săi Irinel a răspuns: „Cum să nu sesizez, când veneau oamenii săracii la mine şi se plângeau şi voiau să plece. Le spuneam că le mai dau 100 la salariu. Îmi spuneau: <>”a mărturisit milionarul de la Izvorani.

Fosta doamnă Columbeanu și-ar fi pedepsit angajații dacă nu asculau de ea. Aceasta le tăia 10% din salariu, iar un exemplu este atunci când se întorcea la vila din Izvorani, chiar înainte de a ieși din mașină cineva trebuia să vină și să-i aducă o pereche de papucei, pentru că diva purta tocuri înalte și avea dureri foarte mari de picioare.

„Trebuia să vină cu nişte papucei şi dacă nu venea (n.r angajatul), ea ieşea din Rolls Royce, trântea uşa şi doar întorcea capul peste umăr şi spunea „10 la suta”. Ce puteam să ii spun? Nu te mai băga, esti nebună?”, mai adaugă Irinel Columbeanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×