Incendiu violent în Bucureştii Noi! O casă a fost distrusă de flăcări. Foto şi video

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
07/12/2018, 15:04
Incendiu violent în Bucureştii Noi! O casă a fost distrusă de flăcări. Foto şi video GALERIE FOTO
O casă a fost distrusă de flăcări în Bucureştii Noi

O casă a fost distrusă în această după-amiază de flăcări, în Bucureştii Noi, pe strada Vacanţei. Locuinţa a fost mistuită de flăcări, la fel şi anexele gospodăreşti, iar focul s-a extins şi la o casă vecină, cu mansardă, care era lipită de imobilul distrus.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti şi Ilfov a anunţat cum s-a desfăşurat intervenţia, după ce s-au asigurat că nu sunt victime: „Din interiorul casei au fost scoase două butelii, iar 7 autospeciale au fost trimise iniţial la faţa locului. Nu au existat victime.

Incendiu violent în Bucureştii Noi

S-a încercat alimentarea din reţeaua de hidranţi, după ce şase hidranţi au fost găsiţi nefuncţionali.”

Imagine de la incendiul din Bucureştii Noi, cu intervenţia pompierilor
Imagine de la incendiul din Bucureştii Noi, cu intervenţia pompierilor

Dispozitivul a fost suplimentat, iar la faţa loculuiau intervenit 9 autospeciale, iar alte trei s-au deplasat către caz. Incendiul a distrus prima casă, cea de la care a pornit, şi a afectat-o parţial pe cealaltă”, au comunicat reprezentanţii ISU Bucureşti – Ilfov.

Problema hidranţilor s-a mai pus şi în urmă cu două săptămâni, atunci când un incendiu a izbucnit în Chiajna, iar pompierii au alimentat din Lacul Morii, ceea ce a îngreunat intervenţia: „Mansarda unui bloc a fost cuprinsă de incendiu. Zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea şi protejarea celorlalte locuinţe învecinate. În zonă nu exista reţea stradală de hidranţi, iar alimentarea cu apă s-a realizat din bazine existente la o distanţă semnificativă faţă de locul intervenţiei. Locatarii ai căror apartamente au fost afectate de incendiu vor fi cazaţi într-un imobil, prin grija autorităţilor locale”.

„Mă aflam în casă. Am auzit pe scări zgomote, ca un fel de spărturi. O doamnă țipa pe scară. Am simțit mirosul de fum, am auzit că ar fi luat foc ceva. Nu am știut că e atât de grav și ce s-a întâmplat. Am ieșit pe balcon și am văzut că luase foc mansarda”, a fost mărturia unui martor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×