Mesajul uluitor al McDonalds de ziua României! Ce a postat pe Facebook

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/12/2018, 18:24
Mesajul uluitor al McDonalds de ziua României! Ce a postat pe Facebook GALERIE FOTO
Mesajul uluitor al McDonalds de ziua României!

KFC şi MC Donald’s s-au unit de Ziua Naţională a României. Cele două branduri de fastfood au avut mesaje comune de 1 Decembrie, iar modul inedit prin care au ales să promoveze această campanie a stârnit un val uriaş de reacţii în online. Oamenii au fost surprinşi de postări şi au avut un feedback pozitiv.

„Fanilor noștri care preferă cartofii McDonald’s Romania lângă puiul crocant de la KFC, le spunem #TraiascaCapraVecinului #pebune #1decembrie”, a fost postarea celor de la KFC, alături de o fotografie în care se afla o porţie de carne de la KFC, „asortată” cu două porţii de cartofi prăjiţi de la Mc Donalds.

Postarea celor de la KFC România
Postarea celor de la KFC România

KFC şi MC Donald’s s-au unit de Ziua Naţională a României

„Buni și cu sosul vecinului KFC ? #TraiascaCapraVecinului #1Decembrie ??”, au scris şi cei de la Mc Donald’s, ca descriere la o fotografie cu o porţie uriaşă de cartofi de la Mc, la care au alăturat şi un sos de usturoi de la KFC.

„Cătălin, acesta este spiritul #TraiascaCapraVecinului”, „Bravo! Sa fim uniți macar azi!!”, „Nuuu creeeed !!! ??Foarte tare !!!! ?? 1 milion de puncte!! Sunteti geniali !! ?????? MAREA UNIRE”, „Vrem sarmale la KFC anul viitor de 1 decembrie! #TraiascaCapraLuMamaia”, „Nu pot sa cred cât de tare e personajul din spatele KFC România :)))) nota 10!!! :)))”, „Nuuu creeeed !!! ??Foarte tare !!!! ?? 1 milion de puncte!! Sunteti geniali !! ?????? MAREA UNIRE!!”, sunt doar câteva dintre miile de mesaje care au apărut pe cele două pagini de Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×