Rareș Bogdan, în lacrimi, la revenirea la Realitatea TV! Scrisoarea de la Oreste, care l-a emoționat atât de tare

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
26/11/2018, 07:57
Rareș Bogdan, în lacrimi, la revenirea la Realitatea TV! Scrisoarea de la Oreste, care l-a emoționat atât de tare GALERIE FOTO
Rareș Bogdan a izbucnit în lacrimi la revenirea la Realitatea TV, după ce a fost suspendat

Rareş Bogdan a revenit în studioul de la Realitatea TV, după scandalul care a avut loc săptămâna trecută. Realizatorul TV a izbucnit în plâns, citind în lacrimi scrisoarea primită de la Oreste.

Alături de Oana Stănciulescu, Oreste a fost interzis de şefii Realităţii, moment în care Rareş Bogdan a anunţat că ori cei doi sunt reprimiţi, ori demisionează. A fost suspendat de pe post şi el, după care a revenit la sentimente mai bune şi s-a întors la emisiunea sa.

Rareș Bogdan, în lacrimi, la revenirea la Realitatea TV

„Bună seara, din nou împreună. Au trecut 4 zile grele. Am câteva lucruri să vă spun. În primul rând, vreau să vă mulţumesc. Chiar şi celor care mă certaţi. Vă spun cu sinceritate, cum le-am spus şi celor m-au aşteptat în faţa sediului. A fost aripa dură din Piaţa Victoriei, 10-12 persoane care au venit să mă încurajeze. Mi-au spus că nu se poate să se repete 10 August, pentru că veţi reacţiona”, a fost mesajul cu care Rareş Bogdan şi-a început emisiunea.

Rareş Bogdan a plâns la revenirea la Realitatea TV, citind o scrisoare de la Oreste: „Aveți încredere în Rareş Bogdan. Este prima oară în cinci ani când voi privi emisiunea fratelui meu de Nebunie liberă cu emoția unui debutant. Sunt, fără voia mea transformat din actant, secundar desigur in simplu telespectator, și ma încearcă o ciudată emoție!

Am citit toată ziua comentariile de pe câteva pagini de Facebook și am pendulat între bucuria descoperirii unei solidaritati și prietenii organice cu publicul Jocuri de putere și Tristețea constatării unei radicalizări care nu admite nuanțe ci numai tuse groase… în cei cinci ani de sănătoasă complicitate într-u combaterea mizeriei politice, mafiei, imposturii și gravei incompetenţe și promovarea unei românii superbe, cu valori și adâncimi profunde m-am asigurat fără nici o îndoiala ca Rareş este un om providențial de care țara noastră are nevoie pentru a putea înțelege bine granița unde lumina se întâlnește cu umbra, adevărul cu manipularea și Esența cu derizoriul!

Rares a reușit alături de admirabilii săi invitati sa cartografieze zonele de impact ale politicii externe, sa marcheze faliile periculoase ale politicii interne și să așeze pe soclul marile noastre valori de patrimoniu. Nici un alt realizator tv nu a reușit să cuprindă cu pasiune vie toate domeniile fundamentale care definesc o națiune! O să-mi fie foarte dor de aceasta magică atmosferă și unică totodată care se naște zilnic în platoul Jocuri de putere! Nu eu am decis să mă exclud din formulă, dar accept că toate au un final, oricât de dureros ar fi”.

Rareş Bogdan, alături de Oreste Teodorescu înainte de a intra în direct
Rareş Bogdan, alături de Oreste Teodorescu
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×