Oana Stănciulescu, reacție în scandalul Realitatea TV: ”Este un capitol încheiat”

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
25/11/2018, 11:11
Oana Stănciulescu, reacție în scandalul Realitatea TV: ”Este un capitol încheiat”
Oana Stănciulescu a reacționat în scandalul Realitatea TV

Oana Stănciulescu a reacționat în scandalul Realitatea TV. Tot conflictul a început după ce prezentatorul s-a revoltat fiindcă Oana Stăciulescu și Oreste Teodorescu nu mai erau doriți pe post. De atunci, despre Rareș Bogdan s-a discutat că a fost suspendat, însă lucrurile s-au liniștit, iar realizatorul TV a căzut la pace cu conducerea postului. Și, se pare că unul dintre cei implicați în discuție: Oana Stănciulescu și Oreste Teodorescu, cei din cauza cărora Rareș Bogdan s-a înfuriat, a reacționat în cele din urmă. Jurnalista a postat un mesaj pe contul său de socializare prin care lămurea situația.

Aceasta a anunțat că nu va mai apărea la Realitatea TV, cu toate că face parte dintre invitații permanenți ai show-ului ”Jocuri de Putere”. ”Pentru mine Realitatea este un capitol încheiat. Am luat decizia în urmă cu două săptămâni. Din decenţă, nu am făcut niciun fel de declaraţii. Dar pentru că s-au făcut tot felul de insinuări la grămadă, vreau să precizez că nu am nimic de-a face cu ce s-a spus în spaţiul public în ultimele zile. Sunt ziarist de aproape 30 de ani şi în tot acest timp am luptat pentru principiile în care cred. Şi rămân consecventă cu ele”, a scris Oana Stănciulescu.

Oana Stănciulescu a reacționat în scandalul Realitatea TV. ”Din decență, nu am făcut niciun fel de declarații”

oana stanciulescu reactie scandal realitatea tv rares bogdan
Rareș Bogdan, realizatorul TV al emisiunii ”Jocuri de Putere”

Totodată, cu mai multe detalii despre cele întâmplate, dar și despre revolta lui, a venit și Rareș Bogdan, moderatorul talk show-ului ”Jocuri de Putere”. ”Adevărul este exact cel pe care l-am spus mereu: am avut libertate totală să aleg temele emisiunii, unghiul de abordare, lista de invitați. Nu am ce să-i reproșez lui Cozmin Gușă din acest punct de vedere, care a dovedit încă o dată că a avut nas atunci când a mizat pe mine. Ne-am spus ce am avut de spus în particular, ca doi bărbați. În seara când lucrurile au degenerat, poate și ulterior, am fost amândoi pătimași. Nu pot să-i reproșez asta, nu mi-o reproșez nici mie. Atunci când nu ne vom mai arăta sentimentele vom fi doar niște roboți, vom fi vrednici de milă”, a transmis realizatorul tv în momentul în care a fost suspendat de Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×