Alexandru Arșinel, declarații emoționante la un an de la moartea Stelei Popescu: „Stela ne așteaptă. E greu fără ea”

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/11/2018, 19:27
Alexandru Arșinel, declarații emoționante la un an de la moartea Stelei Popescu: „Stela ne așteaptă. E greu fără ea” GALERIE FOTO
Alexandru Arșinel face declarații la un an de la trecerea în neființă a Stelei Popescu

Disparițiea marei doamne a teatrului românesc a uimit o țară întreagă. Un an de la trecerea în neființă a Stelei Popescu a fost un moment sfâșietor pentru familie, prieteni și fani. Alexandru Arșinel, cel care i-a devenit parte din familie, cel mai bun prieten și cel mai longeviv partener de scenă, a declarat că pregătirile pentru pomana de un an sunt finalizate. „Stela a fost iubirea mea. Ieri a fost o zi foarte tristă pentru mine. În noiembrie 1960 ne-am căsătorit. În noiembrie 2018 a trebuit să ma duc la mormântul ei să-i aprind o lumânare. Am făcut o pomană la un cămin de nevoiași, erau vreo 40 de oameni care nu aveau ce mânca…

Și am împărțit pentru sufletul lui Stela. L-am pomenit și pe tatăl ei, Vasile, și pe mama ei Valentina. Și pe soțul ei, Puiu Maximilian, l-am trecut pe pomelnic.  Am visat-o acum 2 saptamani. Mi-a zis „Dar tu crezi ca am murit?” Avea părul ei roscat, multe fire erau albe. I-am zis, „de ce nu te duci la coafor?” Ea avea o coafeza, doamna Cati, si a ramas surprinsa. Si am facut o pomana a doua zi. Am fost foarte bulversat. Spiritul ei mai circula printre noi”, a declarat fostul soț al Stelei Popescu.

Alexandru Arșinel, declarații la un an fără Stela

Marea doamnă a teatrului de revistă a trecut la cele sfinte în luna noiembrie a anului trecut. O durere imensă s-a așternut asupra tuturor. Acum, la un an de la decesul său, Alexndru Arșinel a povestit despre cum se simte lipsa sa, dar și despre pomana care va avea loc, așa cum cere tradiția, la un an.

”Stela ne așteaptă. Tristețea pe care o adunăm noi zi de zi a ieșit la suprafață. Plângea și cerul, plângeam și noi. E foarte greu fără Stela. 40 de ani am fost împreună, am interpretat împreună… În ziua în care a murit o sunasem de dimineață ca să ne întâlnim să discutăm despre un spectacol la Chișinău. N-am mai apucat… N-am crezut că a murit”, a mărturisit partenerul de scenă al Stelei Popescu.

 

Stela Popescu, poză din tinerețe
Stela Popescu, poză din tinerețe

Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu, detalii despre ultima zi a actriței

Era cunoscut foarte bine faptul că fostul soț al actriței era într-o relație extraordinară cu ea, dar și cu cel mai bun prieten, Alexandru Arșinel. Acesta, foarte trist, a povestit niște detalii neștiute din ultima zi a Stelei, în cadrul emisiunii de televiziune „Prietenii de la 11”. „Domnul Duru… Datorită lui a fost găsită de fiica ei adoptivă, pentru că el a sunat-o toată ziua.

Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu
Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu

Eu cred că a murit cel puțin cu o zi înainte. El a sunat-o toată ziua de miercuri și nu a răspuns. Atunci a sunat-o pe Doina (n.r. fiica adoptivă a actriței Stela Popescu). În seara evenimentului a murit. Nu se schimbase. Au găsit-o în ușă. Vecina ei a spus că toată ziua de miercuri lumina a fost aprinsă” , a mărturisit Dan Puican.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×