Câți bani i-a dat Gigi Becali unui bărbat fără un picior, pe stradă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/10/2018, 10:31
Câți bani i-a dat Gigi Becali unui bărbat fără un picior, pe stradă
Gigi Becali, ajutor pentru cei în nevoie

Gigi Becali, cunoscut și pentru faptele bune pe care le face, nu s-a dat înapoi când a văzut un om cu un handicap fizic în suferință. Bărbatul este un om al credinței, motiv în plus pentru a-i ajuta pe alții a fost și sărbătoarea din weekend.

Credincioșii au serbat sâmbăta și duminica aceasta Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir, dar și Ocrotitorul Bucureștenilor, Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou. Gigi Becali nu avea cum să lipsească tocmai la această sărbătoare fără a face o faptă bună. Generos dintotdeauna, Gigi Becali a ajutat pe cine a putut, inclusiv pe un bărbat fără un picior ce se afla la momentul acela în apropierea lui.

Gigi Becali, nicio zi fără o faptă bună

După ce patronul clubului de fotbal FC FCSB SA a ajuns la palatul său din Capitală, Gigi Becali i-a ajutat pe cei în nevoie. În fața locuinței sale au apărut un om cu un handicap fizic, și două femei cu mai mulți copii pe brațe.

Se pare că omul de afaceri le-a oferit tuturor aceeași sumă, anume 200 de lei, potrivit click.ro. De asemenea, Gigi Becali le-a pus câteva întrebări oamenilor pe care i-a ajutat, în special celor două mămici. Femeile abia îl priveau în ochi pe patronul clubului de fotbal. După ce faptele bune au luat sfârșit pe ziua aceea, Gigi Becali s-a retras în palatul său alături de garda sa de corp care îi este mereu alături.

Gigi Becali, ajutor pentru cei ce suferă

Multe sunt faptele bune ale patronului clubului de fotbal, însă cea unele din cele mai impresionante a fost pentru un tânăr de 18 ani paralizat. Chiar de sărbătorile de iarnă, Gigi Becali a fost așteptat Lăcrămioara Stoian și fiul acestuia care s-a născut cu tetrapareză spastică. Aceștia l-au așteptat pe omul de afaceri ore întregi în frig, în speranța că faptele bune ale bărbatului nu se vor opri la ei.

„Domnul Becali este un înger. Când a ajuns la vilă și l-a văzut pe fiul nostru în cărucior, a oprit și ne-a întrebat ce are. I-am arătat certificatul de naștere și i-am spus toată povestea noastră inclusiv că, din păcate, afecțiunea copilului nostru nu are leac. A fost dezamăgit, voia să plătească dânsul pentru orice potențial tratament sau operație. I-am zis că nu avem nici casă unde să ne adăpostim de temperaturile reci. Ne-a dat bani pentru două luni de chirie și ceva în plus, să cumpărăm și noi câte ceva de mâncare de Sărbători”, a declarat Lăcrămioara Stoian pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×