Prima REACŢIE a fiicei lui Vadim Tudor după ce Gigi Becali s-a oferit să îi ajute familia!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/09/2015, 12:53
Prima REACŢIE a fiicei lui Vadim Tudor după ce Gigi Becali s-a oferit să îi ajute familia! GALERIE FOTO

Una dintre fiicele lui Vadim Tudor a avut prima reactie dupa ce Gigi Becali s-a oferit sa ii ajute familia, dupa moartea tatalui sau.

 

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI DE SENZAŢIE CU GIGI BECALI ŞI VADIM TUDOR!)

Corneliu Vadim Tudor este plâns de o ţară întreagă. Nimeni nu se aştepta la moartea fulgerătoare a „tribunului”, care a lăsat în urmă o soţie şi două fiice îndurerate. Gigi Becali a declarat ca este dispus sa le ajute pe fetele lui Vadim Tudor, daca este nevoie. In urma cu putin timp, una dintre fiicele tribunului a avut prima reactie.

„Maine la ora 10 plecam de aici. Va fi slujba de inmormantare. Nu ma asteptatm sa vina atatia oameni. Sper sa ma pot tine de cuvant si sa fac ceea ce isi dorea tatal meu. Fratele lui se ocupa de inmormanatre. Am auzit ca vrea sa ne ajute Gigi Becali. Ramane la latitudinea dansului ce va face. El decide. Nu exista un testament, dar noi stim cum vor sta lucrurile. Nu trebuie un testament. Incerc sa respect promisiunea si sa ma ocup de toate in locul tatalui meu. Este foarte greu”, a declarat una dintre fiicele lui Vadim Tudor.

Ce-a CRESCUT! Micuta Cleopatra Stratan s-a facut mare!!! Galerie FOTO! E de NERECUNOSCUT!!!

Sute de oameni, la capataiul lui Vadim

Cornelui Vadim Tudor va fi inmormantat maine dimineata, iar pana atunci toti cei care l-au iubit vin sa isi ia ramas bun la cimitirul Sf. Vineri din Capitala, acolo unde este depus trupul neinsufletit. Inca de la primele ore ale diminetii s-a format o coada imensa in fata bisericii. Sute de oameni ii aduc un omogiu Tribunului.

Sursă: www.cancan.ro

Ce frumoasă e soţia lui Mihăiţă Neşu! Cum arată ACUM! GALERIE FOTO! E superbă!

 

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×