Daniela Gyorfi, prezentare în lenjerie intimă la 50 de ani. Operațiile estetice și-au spus cuvântul

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/11/2018, 12:43
Daniela Gyorfi, prezentare în lenjerie intimă la 50 de ani. Operațiile estetice și-au spus cuvântul GALERIE FOTO
Daniela Gyorfi, prezentare de modă doar în lenjerie intimă

Cântăreața Daniela Gyorfi a apărut în cadrui unei prezentări de modă doar în lenjerie intimă. Artista nu s-a sfiit să-și arate corpul deloc, așa că a purtat un compleu alb, format dintr-o lenjerie albă și un halat din mătase. Cu această ocazie s-a putut vedea cât de bine arată corpul artistei la cei 50 de ani pe care îi are.

Aceasta a defilat mândră în halatul de mătase cu dantelă și cu pietre Swarovsky. De asemenea, s-a putut observa foarte bine bustul generos și abdomenul plat pe care se străduiește să-l mențină.

Daniela Gyorfi, manechin în lenjerie la 50 de ani

Cunoscuta cântăreață Daniela Gyorfi a defilat plină de încredere doar într-un compleu alb compus din sutien și chilot. Se pare că solista nu se sfiește să-și arate corpul la cei 50 de ani. Aceasta a declarat pentru Click! ce părere are despre invitația pe care a onorat-o în cadrul prezentării, dar și despre preferințele de lenjerie intimă pe care le are în general. ”A fost o prezentare inedită, a designerului Cristina Oae, cu care am mai colaborat și pentru videoclipurile mele.

Daniela Gyorfi în lenjerie intimă
Daniela Gyorfi în lenjerie intimă

Eu cred în tinerele talente, le susțin, mi-a plăcut mult conceptul, așa că am fost invitat special, sau «mireasa colecției», cum se spune, în prezentarea ei. Nu eram doar cu sutien și chiloți, am avut și un halat pe mine. Am avut emoții, pentru că a fost prima dată când am făcut asta.

Daniela Gyorfi la prezentarea de modă în lenjerie alături de Naba Salem, fostă concurentă
Daniela Gyorfi la prezentarea de modă în lenjerie alături de Naba Salem, fostă concurentă „Bravo ai stil”

Nu aș mai poza goală, dar în lenjerie aș mai defila. Mie imi place negru, pentru că e cea mai sexy culoare. Și roșu e sexy, bejul. Depinde de pielea pe care o ai, de culoarea părului. Îmi plac lenjeriile cu detalii, cu fundițe, cu o cataramă micuță, cu un cristal Swarosky”, a mărturisit Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi alături de modelele prezentării în lenjerie intimă la care a participat
Daniela Gyorfi alături de modelele prezentării în lenjerie intimă la care a participat

Este de mult timp cunoscut faptul că solista nu s-a ascuns niciodată public, așa că a recunoscut de fiecare dată când, cum, unde, dar și ce schimbări și-a făcut la nivelul feței sau al corpului cu ajutorul intervențiilor de ordin estetic.

Există multe persoane care o critică adesea pe Daniela datorită intervențiilor suferite, dar cântăreața s-a săturat să mai asculte sfaturile fanilor. Chiar ea a recunoscut că nu o mai interesează ce zice lume despre ea, deoarece întotdeauna vor exista păreri pro și contra.

„Să nu ieși așa pe stradă că ne sperii copiii”, așa sună un mesaj răutăcios al unui fan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×