Fiul fostului șef al Consiliului Județean Gorj, Mădălin Ion Călinoiu, a fost condamnat la închisoare. Instanța Judecătoriei Târgu Cărbunești a decis ca pedeapsa acestuia să fie de opt luni cu suspendare. Totul s-a petrecut din cauza faptului că bărbatul a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolica.
Mădălin Ion Călinoiu este farmacist șef la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Instanța care l-a judecat a propus mai multe restricții pentru fiul președintelui Consiliului Județean Gorj.
Fiul președintelui Consiliului Județean Gorj, condamnat la închisoare
Mădălin Ion Călinoiu a fost condamnat de instanța Judecătoriei Târgu Cărbunești la opt luni de închisoare cu suspendare din cauza faptului că a condus un automobil sub influența alcoolului.
Citește și: Președintele Klaus Iohannis a votat la referendumul pentru familie. Ce a declarat după
Citește și: S-a aflat motivul real pentru care Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute în Costa Rica!
- Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
- Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
- Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
- De ce a lipsit Mario Fresh la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis artistul
- 301 rotiri gratuite la 20 Dazzling Hot, fără depunere pe Superbet
Perioada de închisoare este pentru o perioadă de doi ani de zile. Mădălin Ion Călinoiu și-a recunoscut fapta, ceea ce a fost mai ușor la judecata acestuia. Sentința bărbatului poate fi contestată, ea nefiind definitivă. După nefericitul incident s-au indicat un lanț de restricții pentru Mădălin Ion Călinoiu: „Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Gorj, la datele fixate de acesta;
b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”, se arată în decizia judecătorilor, care nu este definitivă“, așa a decis instanța Judecătoriei Târgu Cărbunețti.