Madonna pozează în lenjerie transparentă la cei 60 de ani

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Poze haioase
11/09/2018, 15:08
Madonna pozează în lenjerie transparentă la cei 60 de ani GALERIE FOTO
Madonna a fost criticata la premiile MTW VMA

Regina muzicii pop, Madonna, s-a pozat recent într-o lenjerie transparentă. Aceasta a împărtășit cu fanii ei selfie-ul făcut în fața oglinzii. Vedeta nu se sfiește să-și arate trupul, chiar dacă unii ar spune că a îmbătrânit și că nu mai este cazul. Blonda n-a dezamăgit nici de aceată dată, le-a oferit celor care o iubesc o poză foarte sexy îmbrăcată doar într-o lenjerie transparentă de culoare albă.

Citește și: Tren privat de mare viteză, pe ruta Timișoara-Baia Mare! Cu ce viteză crezi că circulă?

Citește și: Cum mai arată și unde lucrează Eugenia, fiica lui Vadim Tudor?

Madonna s-a pozat într-o ipostază sexy

Zilele acestea, cunoscuta cântăreață s-a imortalizat purtând doar o lenjerie sexy albă. Imaginea provocatoare arată că este mândră de corpul ei și că n-ar avea niciun motiv să se sfiască și să-l țină departe de ochii lumii. După această ipostază împărtășită fanilor, vedeta s-a jucat cu filtrele snapchat-ului. Cântăreața s-a fotografiat cu un filtru plin de diamante și cu urechiușe în timp ce se strâmba de mama focului.

Madonna într-o ipostază amuzantă pentru fanii acesteia
Madonna, pozează doar în lenjerie transparentă la cei 60 de ani

Aceasta s-a amuzat copios pe seama rețelelor de socializare care au  îmbunătățire și filtre, astfel a decis să împărtășească toate astea și cu cei care o admiră. Aceste poze au venit în urma unor atenționări de la urmăritorii MTV VMA. Cântăreața a cântat la decesul Arethei Franklin în semn de tribut. Unii au numit discursul său de după ca fiind bizar. Aceasta a reușit să-l transforme într-unul pentru și despre cariera sa, în timp ce ar fi trebuit să vorbească despre pierderea suferită de toți cei care au participat la eveniment.

Madonna pe scena MTV VMA, la desemnarea premiilor
Madonna pe scena premiilor MTV VMA

Răspunsul Madonnei împotriva criticilor

Renumita cântăreață nu a fost de acord cu criticile aduse la tributul penntru Arethe Franklin de pe scena MTV VMA. Vedeta internațională a răspuns în consecință vorbelor aduse după discursul său. „Mi-a fost cerut să prezint cel mai bun video al anului al MTV! Aceștia m-au rugat ca mai apoi să împărtășesc diverse anecdote de care am avut parte de-a lungul carierei mele, cele care au avut legătură cu Aretha Franklin!

Am povetit o parte din călătoria mea și am mulțumit Arethei Franklin pentru inspirația pe care mi-a adus-o pe tot parcursul anilor de carieră. Nu am intenționat să îi fac un tribut ei. Acest lucru ar fi imposibil în doar 2 minute, incluzând zgomotul potrivit unui Show Award. Nu i-aș putea face niciodată dreptate într-un astfel de context. Din păcate, cei mai mulți oameni au judecat mult prea repede”, a declarat Madonna pentru cei ce au înteles greșit situația și au criticat-o.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×