Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate, atingeri romantice în vacanţă la Cannes

Ana Ioana   
în Stiri mondene
06/08/2018, 13:29
Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate, atingeri romantice în vacanţă la Cannes

Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate, atingeri romantice în vacanţă la Cannes. S-au ferit cât au putut după ce au plecat într-o vacanţă într-un colţ de paradis pe Riviera Franceză. Acum nu o mai fac! Cei doi îşi trăiesc iubirea sub văzul tuturor, arătând diverse filmuleţe si poze cu ei, semn că sunt fericiţi. Recent, fosta prezentatoare de la “Te vreau lângă mine”, a făcut publice câteva imagini în timp ce milionarul britanic este tandru cu ea la un local de lux.

Chiar daca Bianca şi-a pierdut de curând locul de prezentatoare iar cariera sa în televiziune s-a încheiat, a decis să se bucure de o vacanţă alături de iubitul ei. Blondina şi Tristan Tate se afla la Cannes, unde se bucură de peisaje şi de dispariţia ochilor curioşi din ţară. Acum fac publice diferite imagini şi filmuleţe împreună, semn că se relaxează şi se distrează de minune.

Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate, atingeri romantice în vacanţă la Cannes

Aceştia au petrecut la un restaurant select din Riviera Franceză. Fosta gazdă a emisiunii „Te vreau lângă mine” s-a îmbrăcat destul de sexy, lucru ce nu l-a putut ţine departe pe iubitul ei. Tristan Tate a fost foarte romantic cu ea, a mangaiat-o pe mână, iar ea a filmat momentele, pe care le-a împărtăşit cu fanii.
Bianca Drăguşanu şi-a oficializat relaţia cu Tristan Tate la câteva zile după despărţirea de tatăl fiicei sale. Blondina şi Victor Slav au anunţat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate, dar că vor avea grijă temeinic de educaţia Nataliei Sofia, fiica acestora.

Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate, iubire cu năbădăi

Între vedeta de televiziune si iubitul său englez nu a fost totul roz. Aceştia, deşi sunt împreună de un scurt timp, au reuşit să se despartă şi să se împace de mai multe ori. Una dintre discuţii a fost chiar de ziua lui Tristan.
Un apropiat al Biancăi Drăgușanu a spus că aceasta a refuzat să meargă în clubul în care Tristan Tate și-a serbat ziua de naștere, pentru că nu îi plăcea atmosfera din local și pentru că ar fi fost singura femeie din cercul de prieteni al acestuia. Mai mulți prieteni din Statele Unite ale Americii au venit special pentru milionarul englez, care a împlinit o frumoasă vârstă: 30 de ani.
“Au avut o mică discuție aprinsă în fața clubului Bamboo, pentru că ei nu îi place acel local și i-a explicat și de ce. Toată săptămâna el a cheltuit bani. Aseară, Tristan a avut 15.000 de euro nota de plată. (…).

Ideea e că ea nu se regaseste în lucrurile care-i plac lui. El a vrut să petreacă împreună cu prietenii lui, veniți din America. Bianca ar fi fost singură între nouă bărbați și nu s-a simțit confortabil în acest context.Ea a mers cu fetele în Nuba. A spus că a fost urât din partea ei să lipsească de la petrecerea de ziua lui Tate, dar, la un moment dat, s-a dus și i-a urat: «La mulți ani»”, a declarat un apropiat al prezentatoarei

Căsătoria Biancăi cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu s- a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Vedeta şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţulş ei Ysolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate4, au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăguşanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lumje pe 26 septembrie 2016. Ea are şi un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×