7 sfaturi de la Andreea Raicu: care sunt alimentele sănătoase pentru piele

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/01/2019, 10:07
7 sfaturi de la Andreea Raicu: care sunt alimentele sănătoase pentru piele
Andreea Raicu, 7 sfaturi ăentru piele! Ce alimente trebuie să consumi?

Andreea Raicu ajută domnișoarele care au diverse probleme cu tenul cu 7 sfaturi pentru îngrijirea lui. Totul se schimbări din interior, așa că uite ce alimente trebuie să consumi ca să dobândești sau să menți o piele sănătoasă. „Pe lângă hidratare, tratamente de înfrumusețare și măști pentru față, și alimentația joacă un rol extrem de important în întreținerea sănătății pielii. Dacă nu ai o dieta echilibrata, ceea ce mănânci se va vedea pe chipul tau.

Chiar dacă în farfurie produsele bogate în zahar și prajelile pot arata apetisant, pe ten vor lasa urme precum piele deshidratată, ten lipsit de strălucire și apariția timpurie a ridurilor fine. Portocalele sunt o sursa foarte buna de vitamina C, in timp ce fructele de padure, mai ales afinele, au un puternic efect antioxidant.”, a scris Andreea Raicu despre piele, pe blog-ul său.

7 sfaturi de la Andreea Raicu pentru o piele sănătoasă! Ce alimente trebuie să consumi?

Andreea Raicu, sfaturi pentru piele sănătoasă!
Andreea Raicu, sfaturi pentru piele sănătoasă!

Este bine cunoscut faptul că Andreea Raicu sfătuiește corec toate doamnele și domnișoarele care apelează la cele scris pe blogul ei. Vedeta de televiziune are 7 sfaturi pentru o piele sănătoasă, strălucitoare și frumoasă, toate pornind de la alimentație.

Alimente care aduc beneficii tenului:

  • migdalele
  • rosiile
  • morcovii
  • spanacul
  • castravetii
  • portocalele
  • fructele de padure
  • avocado
  • nucile

Alimente bune pentru piele și cum să le prepari

Migdalele – „le mananc hidratete sau le pun în terci de ovăz. Îmi mai place să beau lapte de migdale.”

Avocado – El este extrem de bun pentru piele, datorita conținutului mare de vitamine, mai ales vitamina C. Aceasta protejează pielea și îi conferă un plus de strălucire. Vitamina E, pe de alta parte, este potrivită pentru că ajută pielea să lupte împotriva radicalilor liberi.

Fructele de padure – Acestea sunt bogate în vitamine, mai ales în antioxidanți. Conținutul mare de antioxidanți din afine te ajuta să îți menții organismul sanatos, iar acest lucru se va vedea și la nivelul tenului.

Nucile si semintele – „Fie le mananc simple, hidratate, ca pe gustare, fie le pun în shake-uri sau în salate.”

Castravetii – „Îmi plac castraveții simpli, în salate, în sucul verde de dimineata și mai ales în combinație cu humusul.”

Spanacul – „Îl beau într-un shake sau îl amestesc în salate ori îl gătesc sote, la abur, cu sare și piper.”

Portocalele si pepenele – Citricele au un conținut important de vitamina C, iar pepenele este bogat în apă și nutrienți. Atât portocalele, cât și grepfrutul și lămâile te ajută să îți menții tenul sănătos și să îți iei în mod natural doza de vitamina C recomandată zilnic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×