Cea mai bună dietă în 2019 e cea Mediteraneană. Iată planul perfect ca să slăbești

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
07/01/2019, 16:21
Cea mai bună dietă în 2019 e cea Mediteraneană. Iată planul perfect ca să slăbești GALERIE FOTO
În 2019 cea mai bună dietă e cea Mediteraneană. Ce trebuie să faci ca să pierzi în greutate fără niciun risc și în timp scurt.

Vrei să slăbești sănătos fără să te pui în pericol? În 2019 cea mai bună dietă e cea Mediteraneană. Ce trebuie să faci ca să pierzi în greutate fără niciun risc și în timp scurt. Cercetătorii și nutriționiștii din America au plasat această Dietă Mediteraneană în topul celor mai bune regimuri alimentare în 2019.

U.S. News & World Report a publicat pentru anul acesta topul celor mai bune diete, iar pe primul loc este Dieta Mediteraneană. Asta pentru că aceasta este regimul alimentar perfect pentru o slăbire sănătoasă. Așa că dacă în 2019 ți-ai propus un regim de viață sănătos, Dieta Mediteraneană este soluția perfectă. Acest regim alimentar este cel mai uşor de urmat, pentru diabetici, dar și pentru sănătatea inimii, pentru că este o dietă pe bază de plante.

Cum să slăbești sănătos în 2019 cu Dieta Mediteraneană!

Această dietă încurajează consumarea tuturor grupurilor de alimente, dar în special a celor care aduc cele mai multe beneficii pentru sănătate. Cel mai important este echilibrul pe care cei care aleg Dieta Mediteraneană îl vor obține în alimentație. Cea mai bună dietă în 2019 are punctaj maxim în clasamentul specialiștilor tocmai pentru că folosește toate alimentele sănătoase într-un echilibru perfect, care te face să slăbești sănătos.

Dieta Mediteraneană ajută la scăderea în greutate, dar previne și atacurile de cord

Mai multe studii au arătat că Dieta Mediteraneană poate ajuta la scăderea în greutate, dar previne atacurile de cord, accidentele vasculare cerebrale, diabetul de tip 2 şi moartea prematură. De asemenea această dietă scade nivelul colesterolului, întărește oasele, îmbunătățește activitatea cerebrală și alungă depresia.

Slăbești sănătos cu Dieta Mediteraneană

Dieta Mediteraneană: informaţii de bază

  • Alimente pe care să le consumi: fructe, legume, nuci, seminţe, verdeţuri, cartofi, cereale întregi, pâine, ierburi şi condimente, peşte, fructe de mare şi ulei de măsline extra virgin;
  • Alimente pe care să le consumi moderat: carne de pui, ouă, iaur şi brânză;
  • Alimente pe care să le consumi foarte rar: carnea roşie;
  • Alimente pe care să le eviţi: băuturile cu îndulcitori, zahăr, carnea procesată, cereale şi uleiuri rafinate.

Dieta Mediteraneană îți spune să consumi pește sau fructe de mare

Este dificil de spus ce alimente trebuie consumate, pentru că există diferențe între țări. Studiile au arătat că această dietă este foarte bogată în plante și conține mult mai puține alimente de origine animalică. Specialiștii recomandă pentru Dieta Mediteraneană un consum bazat pe pește și fructe de mare, în cel puțin două zile pe săptămână. Dieta anului 2019, cea Dieta Mediteraneană, este de asemenea asociată unui stil de viață sănătos.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×