7 muncitori și-au răpit șeful și l-au torturat. Motivul: neplata salariilor!

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
10/04/2019, 18:53
7 muncitori și-au răpit șeful și l-au torturat. Motivul: neplata salariilor!
Caz șocant în Bengaluru

Caz șocant petrecut în India. Înfuriați la culme de faptul că șeful îi ignoră și nu vrea să le plătească salariile, 7 muncitori s-au decis să-și facă singuri dreptate, iar planul la care au recurs este pur și simplu incredibil.

Șef răpit și torturat de proprii angajați pentru neplata salariilor

Mai mulți angajați ai unei companii private din regiunea indiană Bengaluru au luat măsuri radicale pentru a se asigura că șeful nu le mai încalcă drepturile salariale. Mai concret, l-au răpit și torturat, până când acesta a promis că își va onora datoria.

Șef răpit și torturat de proprii angajați
Șef răpit și torturat de proprii angajați

Scene ca în filme. Șef răpit și torturat de angajați

Scenele par desprinse dintr-un film, dar sunt cât se poate de reale. Neplătiți din toamna anului 2018 și sătui să mai spere că rugămințile lor vor avea succes, angajații firmei respective au pus la cale un plan prin care să-și facă singuri dreptate.

L-au răpit pe șeful lor, un tânăr de doar 23 de ani, pe nume Sanjay și i-au cerut să le dea banii pentru care au muncit. Cum acesta a refuzat, oamenii l-au torturat, sperând că astfel îl vor „convinge” să le achite drepturile salariale.

Se pare că firma respectivă nu trece printr-o perioadă tocmai bună. Compania se află în faliment, din cauza lipsei profitului și imposibilității de a mai onora datoriile uriașe către angajați. Cei șapte salariați l-au dus la ferma unui prieten din Maddur, unde l-au bătut și torturat, preț de câteva zile. Întâmplarea incredibilă s-a petrecut pe 21 martie.

În cele din urmă, bărbatul a fost eliberat, după ce a dat asigurări că va plăti salariile angajaților, în cel mai scurt timp. Scăpat din mâinile răpitorilor, tânărul de 23 de ani a încercat să-și ia viața, însă a fost salvat și dus la spital.Forțele de ordine au descis o anchetă îna cest caz, reușind deja să-i prindă pe cei șapte  suspecți. În urma declarațiilor șefului, aceștia au fost arestați și îi așteaptă ani grei după gratii, pentru faptele comise.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×