499 de lei, cel mai ieftin laptop scos la vânzare de Black Friday, pe eMag

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
15/11/2019, 12:04
499 de lei, cel mai ieftin laptop scos la vânzare de Black Friday, pe eMag
Cel mai ieftin laptop de Black Friday, un Lenovo Ideapad, scos la vânzare la 499 de lei. Sursa foto: TechRadar

499 de lei este cel mai ieftin laptop scos la vânzare de Black Friday, iar magazinul care vine cu această ofertă de nerefuzat pentru cei care sunt în căutarea unui astfel de produs este eMag. Produsul scos la vânzare la preț promoțional este laptopul Lenovo Ideapad, care a fost redus de la 999 de lei la 499.

499 de lei, cel mai ieftin laptop de Black Friday, la eMag

Laptopul Lenovo Ideapad scos la vânzare cu doar 500 de lei are un procesor AMD A4 1925 până la 2.60 Ghz. Înainte de a-ți prezenta și alte prețuri cu care sunt vândute laptopurile de Black Friday, îți spunem câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre laptopul Lenovo scos la vânzare cu 500 de lei. Acest produs electronic este proiectat pentru o performanță de lungă durată. Procesarea este una puternică, iar designul este prietenos cu utilizatorii.

Laptopul de 15,6 inch are prevăzut un sunet de calitate și dispune de o stocare rapidă și extrem de sigură. Are un SSD de mare viteză ca să poți avea acces la toate datele din el și la boot-uri instant. Greutatea acestui laptop este de 1.85 de kilograme, deci e relativ ușor de cărat oriunde mergeți și aveți nevoie de el, mai ales dacă sunteți dependent de această aparatură ori sunteți nevoit să lucrați în deplasare de pe acesta.

laptop black friday
Captură de pe site-ul eMag. Sursa foto: emag.ro

Alte laptopuri la prețuri accesibile

E disponibil în mai multe culori și are un finisaj lucios, accesibil. Imaginile sunt la fel de bun precum sunetul, fiind prevăzut cu Dolby Audio, deci dacă sunteți pasionați de filme, videoclipuri pe Youtube sau muzică e un laptop numai bun pentru aceste activități online.

Pe lângă acest tip de Lenovo, există și alte produse care sunt scoase la prețuri accesibile. De pildă, laptopul Lenovo Intel Celeron N3060 se vinde pe eMag cu 999 de lei, reducere de la 1.599,99 de lei. Laptopul Laptop Asus VivoBook se vinde pe un alt site decât eMag cu 989 de lei ( evomag.ro). Laptopul Asus Notebook se vinde cu 1.110 lei, mai ieftin cu 180 de lei, ofertă valabilă tot la evoMag. Laptopul Laptop ASUS X540UA-GQ1385, de pildă, se vinde pe ALTEX cu 1.399 de lei, preț care include și taxa verde de doi lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×