iPhone X cu cea mai mare reducere de Black Friday. Chiar e chilipir

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
15/11/2019, 10:00
iPhone X cu cea mai mare reducere de Black Friday. Chiar e chilipir
iPhone Black Friday - 4,149 de lei. Sursa foto: Zipped. Fotografie editată de Fanatik

iPhone X se vinde de Black Friday cu reducere la majoritatea magazinelor, însă cea mai bună oferă o are, deocamdată, eMag, care îl vinde cu 4.149 de lei, redus de la 4.300 de lei. Celelalte magazine vând iPhone X la prețuri ceva mai ridicat, toate încadrându-se undeva la 5.000 de lei, plus-minus. Evident că dacă vrei cu adevărat un telefon iPhone X foarte ieftin, îl găsești pe OLX, însă nu toți cei care își pun la vânzare telefoanele mobile oferă neapărat și garanții.

iPhone X, reduceri de Black Friday

Am făcut pentru voi o comparație de prețuri privind comercializarea iPhone X. Cea mai mare reducere de Black Friday o au cei de la eMag, după cum spuneam mai sus. Acesta a fost redus cu 150 de lei, de la 4.300 de lei la 4.149 de lei (apasă aici dacă vrei să îl cumperi). Este vorba despre telefonul mobil pe modelul Space Grey. Iată, mai jos, prețurile de la principalele magazine care pun în comercializare acest brand de telefoane mobile:

  • iPhone X iOS 11, Multi-touch, la evoMag: 5.064 lei;
  • iPhone X Space Grey în magazinele Telekom, preț standard: 5.099 de lei;
  • iPhone X Silver în magazinele Germanos: 5.899 de lei;
  • iPhone X în magazinele Orange: 4.714 lei.
iPhone X black friday
iPhone X de Black Friday. Pe OLX se vinde cu 2.850 de lei. Sursa foto: OLX

Pe OLX se vinde cu 2.850 de lei

Pe OLX există o persoană care vinde iPhone X la un preț de doar 2.850 de lei. Persoana din Pitești care vinde acest telefon scrie în anunț că este neactivat și oferă o garanție de doi ani de la Orange. Iată și câteva specificații ale telefonului iPhone X, în rândurile de mai jos.

iPhone X are o capacitate de 64 GB/256 GB, o lungime de 143,6 milimetri, o lățime de 70,9 milimetri, o grosime de 7,7 mm și o greutate de 174 de grame. Are un înveliș oleofob anti-amprente, iar ecranul are o gamă largă de culori. Ecranul acestui telefon preferat de foarte mulți dintre români are colțurile rotunjite care urmează un design curbat. Ecranul are diagonala de 5,85 inchi, adică 14,8 centimetri. Telefonul este disponibil la toate magazinele enumerate în lista comparativă de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×