44 de oameni morți în Iran, după ce au băut alcool contrafăcut. Au vrut să țină coronavirusul departe

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
11/03/2020, 11:26
44 de oameni morți în Iran, după ce au băut alcool contrafăcut. Au vrut să țină coronavirusul departe
44 de oameni morți în Iran, după ce au băut alcool contrafăcut

Tragedie în Iran, unde 44 de oameni au murit după ce au consumat alcool contrafăcut, în încercarea de a se proteja de coronavirus. Zvonul care spune că alcool-ul ar ține departe temutul virus a ajuns și în Iran, țară unde consumul de alcool este interzis.

44 de oameni morți în Iran, după ce au băut alcool contrafăcut

44 de oameni au vrut să încerce să bea alcool, însă au cumpărat în mod ilegal licoarea care s-a dovedit a fi contrafăcută. Încă nu se știe ce a conținut acest alcool contrafăcut, dar cert este faptul că 44 de oameni au murit după ce l-au consumat.

Pe de altă parte, noul bilanţ aduce la 291 numărul persoanelor ucise de Covid-19 în Iran, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii iranian, Kianouche Jahanpour, într-o conferinţă televizată.

Victimele au vrut să țină coronavirusul departe

El a adăugat că au fost confirmate 881 de noi cazuri de infecţie cu coronavirus, ceea ce face ca numărul total al celor infectaţi din Iran să ajungă la 8.042, transmite Agerpres.

Purtătorul de cuvânt a precizat că 2.731 s-au vindecat şi au fost externate. Epidemia din Iran este una dintre cele mai grave în afara Chinei, locul de provenienţă a coronavirusului.

Cu 2.114 de cazuri, capitala Teheran rămâne zona cea mai afectată. Provincia nordică Mazandaran a înregistrat de noi cazuri 253 şi cu un total de 886 se plasează pe poziţia a doua, urmată de Qom, oraşul sfânt şiit situat la sud de Teheran, cu 751 de cazuri.

Infecția cu coronavirus este una foarte serioasă, iar specialiștii americani au estimat că între 30 și 70% din populația adultă a globului se va infecta cu coronavirus. Virusologii se așteaptă ca acest virus să dispară la vară, când temperaturile vor fi ridicate, dar acesta ar putea reveni în luna noiembrie, trag un semnal de alarmă medicii!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×