39 de cadavre descoperite într-un camion frigorific la est de Londra. Poliția britanică: cei decedați erau chinezi. Șoferul, arestat Foto și VIDEO

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 16:43
39 de cadavre descoperite într-un camion frigorific la est de Londra. Poliția britanică: cei decedați erau chinezi. Șoferul, arestat Foto și VIDEO
39 de cadavre au fost găsite într-un camion din Londra. Sursa foto: thesun.co.uk

Descoperire macabră în estul orașului Londra, în această dimineață. 39 de cadavre au fost găsite într-un camion, iar poliția britanică susține că principalul suspect, un șofer în vârstă de 25 de ani a fost arestat. Autoritățile mai precizează că mașina respectivă provenea de la vecinii noștri bulgari.


UPDATE, 24 octombrie, ora 16:43 Anunț oficial de la autoritățile britanice: Toți cei 39 de oameni decedați care se aflau în camionul frigorific erau chinezi.


UPDATE, ora 19.52: Au apărut și primele imagini cu șoferul camionului. Conform presei britanice, bărbatul se numește Mo Robinson și pe contul său de socializare posta adesea imagini cu camioane. Bărbatul este acum suspect de crimă. Rudele sale sunt în stare de șoc.

Șoferul Camionului în care au fost găsite cadavrele. foto: Facebook

UPDATE, 18:00 Conform noilor informații în cazul camionului groazei, se pare că autovehiculul era unul frigorific, temperaturile în interiorul acestuia fiind de minus 25 de grade Celsius.


Aproape 40 de cadavre descoperite într-un camion într-un parc industrial din Londra

Cadavrele au fost găsite într-o mașină parcată în comitatul britanic Essex, în estul Londrei. 38 de adulți și un adolescent zăceau în respectivul camion fără suflare, iar principala sarcină a autorităților de acum înainte va fi aceea de a identifica victimele. Acest proces va fi unul destul de îndelungat, au acordat procurorii pentru presa britanică.

Potrivit publicației The Sun, descoperirea a fost făcut la ora 01:40, ora Marii Britanii, 03:40 ora noastră. E un incident tragic, un număr atât de mare de oameni pierzându-și viața. Am demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat. În acest moment procedăm la identificarea victimelor, dar cred că va fi un proces destul de lung”, a declarat Andrew Mariner, un inspector al poliției locale, conform publicației mai sus amintite.

cadavre camion londra
Așa arată zona industrială unde a fost găsit camionul cu cadavre. Sursa foto: thesun.co.uk

Mașina a ajuns din Bulgaria și a fost condusă de un nord-irlandez în vârstă de 25 de ani, principalul suspect

Mașina a ajuns în Marea Britanie sâmbăta trecută prin Portul Holyhead din vestul Țării Galilor. Zona industrială unde a fost descoperit camionul groazei este închisă temporar deoarece criminaliștii urmează un lung proces de cercetare. Conducătorul mașinii este un nord-irlandez în vârstă de 25 de ani, principalul suspect în cazul acestei crime în masă.

Zona în care s-a făcut descoperirea este una dintre cele mai importante din punct de vedere industrial. Acolo există mai multe parcuri industriale, adică fabrici, incluzând și Renault Trucks. Se vor face căutări în toată aria respectivă pentru că există suspiciunea că ar putea fi vorba despre mai multe victime. Este una din cele mai cumplite descoperiri din istoria recentă a Londrei, spun polițiștii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×