30 de persoane au mers la o întrunire religioasă! Poliția a sancționat 18 oameni! Se fac verificări pentru descoperirea celorlalți

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/03/2020, 18:40
30 de persoane au mers la o întrunire religioasă! Poliția a sancționat 18 oameni! Se fac verificări pentru descoperirea celorlalți GALERIE FOTO
Oamenii au fost amendați pentru participarea la întrunirea religioasă. Sursa foto - incomod-media.ro

30 de persoane au mers la o întrunire religioasă în Dâmbovița, în ciuda faptului că lucrul acesta este interzis. Interesant este că 18 dintre ele au fost deja sancţionate cu amenzi.

30 de persoane au mers la o întrunire religioasă!

Alte persoane au fost identificate şi vor fi sancţionate, iar poliţiştii încearcă să îi găsească pe toţi participanţii.

”Din primele cercetări efectuate, politiştii au stabilit ca, ieri, 30 martie, pe raza localităţii Fântânele, s-ar fi desfăşurat o întâlnire cu caracter religios, unde ar fi participat mai multe persoane, fiind încălcate prevederile legale în vigoare.

Poliția a sancționat 18 oameni!

Până la acest moment, politistii au aplicat 18 sanctiuni contraventionale persoanelor care ar fi participat la întâlnirea respectivă”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

De remarcat că vorbim de o valoare totală a amenzilor aplicate de 40.000 de lei, o sumă importantă în actualul context.

Despre celelalte persoane, poliţiştii spun că au fost identificate şi urmează să fie sancţionate contravenţional pentru încălcarea prevederilor.

Vorbim despre noile reglementări impuse prin Ordonanta Militara nr. 3/2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

”În continuare, poliţiştii defăşoară activităţi pentru identificarea tuturor participanţilor şi pentru aplicarea măsurilor legale ce se impun (…)

(…) precum şi pentru prevenirea unor astfel de situaţii în viitor”, a mai transmis IPJ Dâmboviţa despre situația petrecută în comuna Fântânele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×