Andreea Balan a oferit primele detalii despre mega-botezul pregătit micuței Clara

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/05/2019, 14:12
Andreea Balan a oferit primele detalii despre mega-botezul pregătit micuței Clara GALERIE FOTO
Cântăreața se recuperează după cele 3 intervenții chirurgicale pe care le-a suferit după nașterea Clarei Maria Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața, Andreea Bălan a revenit pe scenă după cele trei intervenții chirurgicale pe care le-a suferit la nașterea celei de-a doua fetițe, Clara Maria. În această perioadă, Andreea Bălan face pregătirile pentru botezul micuței care va avea loc în toamnă, când bebelușul va avea șase luni.

Andreea Bălan, detalii despre botez

Cântăreața ( 35 de ani)a născut cel de-al doilea copil, o fetiță, prin cezariană în luna martie. Clara Maria, este un bebeluș sănătos, cel de-al doilea copil al cuplului Andreea Bălan și George Burcea. Din păcate, cântăreața a avut probleme după naștere și a fost supusă unor intervenții chirurgicale. Trei la număr.

Botezul micuței Clara Maria va fi la fel de grandios ca si primul botez, cel al Ellei Maya. „Mă bucur de cea mică, e un nou membru în familie. E foarte tare, numai că seara la băiță e concert pe două voci. Când plânge una plânge și cealaltă, tot timpul trebuie să fie doi oameni în casă. Noi ne-am dorit doi copii, ne-am dorit concert, asta avem. Acum mă pregătesc de botez, o să fie undeva în septembrie. O să fie ceva mare că și celălalt a fost la fel. Cu mulți invitați și petrecere mare. Ne-am mai liniștit și am așteptat câteva luni bune să ne liniștim după tot ce s-a întâmplat”, a declarat Andreea Bălan, la Star Matinal.

„Botezul o să fie undeva în septembrie. Am venit să îmi aleg furnizorii. O să fie un botez mare, cu mulți invitați”, a completat cântăreața. ,,Botezul va fi în septembrie. Face 6 luni. Să stea și ea 6 luni… Așa am făcut și cu Ella. Nu avem superstiții. Un botez necesită organizare. Să-mi iau timp să mă vindec, apoi să mă ocup de organizare. Nu e așa simplu un botez. Durează… Până în septembrie. Mai vreau să filmez și eu un videoclip. Dacă se poate să fie un botez mare…”, a mai spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan și micuța Clara Maria
Cântăreața va face botezul fetiței în septembrie. Se anunță o petrecere mare cu mulți invitați
Sursa foto: Instagram.com

Fetița va avea alți nași față de Ella Maya

Cântăreața a dezvăluit că, nașii de botez ai micuței nu vor fi aceeași cu cei ai Ellei. Se pare că, nașii spirituali ai Ellei Maya au fost aleși de ea, iar acum este rândul actorului George Burcea (31 de ani). ,,Nașii nu vor fi aceiași. Acum este rândul lui George să aleagă. Prima dată am ales eu, acum va alege el”, a spus Andreea Bălan.

Chipul micuței Clara Maria este acsuns, dar după botez cei doi părinți o vor arăta presei. Primul copil, Ella Maya a fost ținută ascunsă de ochii presei timp de 2 ani. ,,Pe Ella am ținut-o ascunsă 2 ani. O să o țin ascunsă 6 luni pe Clara, cam după botez o să o arăt. E foarte frumoasă și are ochii albaștri. Seamănă cu bunicile.”, ținut să precizeze vedeta.

„O să o cheme Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Şi o să o cheme Burcea-Bălan, în loc de Bălan-Burcea. O să fim o familie cu patru nume diferite“. Soţul vedetei a ales numele Maria, șa cum o chema pe bunica care l-a crescut. Coincidența face că, și pe bunica cântăreței o chema tot Maria. Cântăreața este căsătorită cu actorul George Burcea din martie 2017. Cuplul mai are îmreună o fetiță, de 2 ani, Ella Maya. Cea de-a două fetiță, Clara Maria a venit pe lume pe 4 martie 2019.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×