Andreea Bălan a anunțat cum o va boteza pe fiica sa! Ce nume va avea al doilea copil al cântăreței

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 19:42
Andreea Bălan a anunțat cum o va boteza pe fiica sa! Ce nume va avea al doilea copil al cântăreței GALERIE FOTO
Reprezentantul Spitalului Sanador a recunoscut ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în operația de cezariană

Andreea Bălan a dezvăluit în final numele pe care îl va purta cel de-al doilea copil! După multe dezbateri cu soțul ei, George Burcea, cei doi s-au hotărât la numele fetiței. Pe micuța care urmează în curând să vină pe lume o va chema Clara Maria. Artiștii l-au ales pentru că este un nume scurt și foarte frumos.  Cântăreața a povestit că a doua sarcină a fost liniștită și că nu i-a făcut nicio problemă. Blondina și-a ținut sarcina secretă și a ales să facă publică vestea cea mare într-un pictorial.

„Am făcut o ecografie acum o săptămână, dar nu s-a văzut ce este. Mi-a zis doctorul că la testul de trimestru 2 voi ști ce este. George își dorește băiețel, dar mie nu îmi pasă, accept ce o fi. Săptămâna viitoare o să vă spun în premieră ce este! Am păstrat niște rochițe pe care nu le-a purtat Ella și dacă ar fi fetiță, le-ar purta ea. Am păstrat de la început pentru că știam că vom mai face un bebe”, susținea Andreea Bălan înainte să afle sexul copilului.

Andreea Bălan o va boteza Clara Maria pe cea de a doua fiică a sa!

Andreea Bălan a ales numele fetiței sale! Anunțul a fost făcut pe canalul de youtube, unde cântăreața face video-uri despre viața sa“Dragii mei, pe ultima sută de metri, după «certuri» și discuții, am ales, în sfârșit, numele bebelinei care va veni peste 2 săptămâni. (…). Așadar, dragilor, primul nume este Clara – o s-o cheme Clara. Și… Maria. Este scurt, este frumos, foarte mulți l-au scris în comentarii. Voiam două nume scurte, cum este: Ella Maya să fie: Clara Maria”,  a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea au spus ce nume va purat micuța lor
Andreea Bălan și George Burcea au spus ce nume va purta micuța lor

Cel de-al doilea prenume se pare că ar fi fost ales de George Burcea. Maria este numele pe care l-a purtat bunica actorului din Botoșani, cea care l-a crescut și l-a făcut să ajungă ceea ce este acum. “Asta în cazul în care facem vreo 10-15 copii să nu cumva uităm, e scurt. Să fie scurt și la obiect. Eu am ales Maria, pentru că pentru mine înseamnă mult mai mult decât un nume, înseamnă bunica mea – înseamnă numele bunicii mele care m-a crescut de mic și care m-a învățat să fac foarte multe lucruri, pe care acum, având la rându’-mi familie, le fac. Gătitul, curâțenia, cum se mă îngrijesc, cum să fiu un om educat, m-a învățat foarte multe lucruri. Așa că am considerat că trebuie să păstrez acest nume, să îl duc mai departe: de la bunica mea prin proprii mei copii. Bunica mea din Botoșani, da. Love you, bunica (n.r.: Te iubesc, bunica)! Serios? Deci ești câștigată”, a povestit George Burcea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×