18 persoane au murit după ce un avion militar s-a prăbușit în Sudan. Printre victimele tragediei aviatice se află și 4 copii

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
03/01/2020, 11:07
18 persoane au murit după ce un avion militar s-a prăbușit în Sudan. Printre victimele tragediei aviatice se află și 4 copii
Un avion militar s-a prăbușit în Sudan. Toate persoanele aflate la bordul său au fost ucise. Sursa foto: Twitter

Tragedie fără margini în Sudan, după ce un avion militar de transport s-a prăbușit joi în regiunea West Darfur, la doar cinci minute de la decolarea de pe aeroport din El Geneina, capitala regiunii. Potrivit BBC News, în urma nefericitului incident aviatic, toate cele 18 persoane aflate la bordul aeronavei și-au pierdut viața. Printre victime se numără și 4 copii, informează postul de știri din Marea Britanie.

Nu sunt cunoscute cauzele care au dus la prăbușirea avionului

Autoritățile au demarat pentru a stabili cauzele exacte care au dus la prăbușirea avionului de tip Antonov 12 în care se aflau șapte membri ai echipajului și 11 civili. În momentul de față, sunt cunoscute foarte puține informații despre împrejurările în care s-a produs tragedia.

Aeronava livra ajutor în zonă, în contextul incidentelor violente produse în ultimele zile între grupurile etnice. De altfel, săptămâna aceasta și-au pierdut viața cel puțin 50 de persoane, în vreme ce alte 240 s-au ales cu răni grave, potrivit organizației umanitare Semiluna Roșie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×