15 ani de la moartea lui Liviu Vasilică. Fiul său a lansat un mesaj de comemorare pe rețelele de socializare

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 21:23
15 ani de la moartea lui Liviu Vasilică. Fiul său a lansat un mesaj de comemorare pe rețelele de socializare
Sâmbătă, pe 19 octombrie, se împlinesc 15 ani de când Liviu Vasilică a murit. Sursa foto: liberinteleorman.ro

Interpretul de muzică populară Liviu Vasilică s-a luptat cu o boală cruntă și a trecut în neființă lăsând un gol imens în inimile fanilor. Mâine, 19 octombrie, se împlinesc 15 ani de când muzicianul a plecat dintre noi, iar fiul său, Florin Vasilică, a scris pe rețelele de socializare un mesaj de comemorare. 

Liviu Vasilică a plecat dintre noi în urmă cu 15 ani, dar nu a fost uitat de fiul său

Îndrăgitul interpret de muzică populară Liviu Vasilică a lăsat un gol imens în clipa în care a plecat dintre noi. Artistul de muzică populară a pierdut lupta cu boala de care suferea și a încetat din viață la vârsta de 54 de ani. Melodiile sale nu au fost uitate de fani și sunt duse mai departe de fiul său, Florin Vasilică. Băiatul muzicianului a scris pe o rețea de socializare un mesaj de comemorare pentru că mâine, 19 octombrie, se împlinesc 15 ani de când Liviu Vasilică a murit.

„Mâine se împlinesc 15 ani de când tata a părăsit această lume”, a scris Florin Vasilică pe contul de Facebook. Fiul îndrăgitului artist a avut numai cuvinte de laudă pentru părintele său și nu l-a uitat nici după moarte. Florin Vasilică și-a dorit să ducă mai departe muzica tatălui său și a declarat tot timpul că nu își dorește să-l întreacă. Florin Vasilică continuă munca titanică pe care a început-o Liviu Vasilică.

Florin Vasilică duce mai departe melodiile tatălui său
Florin Vasilică a scris un mesaj de comemorare la 15 ani de la moartea lui Liviu Vasilică. Sursa foto: b1.ro

Florin Vasilică duce mai departe melodiile tatălui său Liviu Vasilică

„Eu mă simt foarte aproape de tata prin ceea ce fac, lumea mă asociază foarte mult cu el, deși eu nu o să fiu niciodată la nivelul la care a fost tatăl meu. Nu am plecat la drum cu ideea de a-l înlocui sau de a-l egala pe Liviu Vasilică, am plecat la drum cu ideea de a continua ceea ce a început tata, munca titanică pe care a făcut-o tatăl meu”, a spus Florin Vasilică într-un interviu pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×