10 Years Challenge: fetița desemnată cea mai frumoasă din lume a postat o imagine incredibilă. Cum arată acum

Maria Cristina   
în Stiri mondene
18/01/2019, 15:29
10 Years Challenge: fetița desemnată cea mai frumoasă din lume a postat o imagine incredibilă. Cum arată acum GALERIE FOTO

„10 Years Challenge” va umplut mai mult ca sigur feed-ul de pe rețelele de socializare. Fotografii de acum 10 ani cu prieteni pe care-i cunoașteți sau nu apar acum peste tot, iar oamenii folosesc această postare ca fiind ceva inspirațional sau pentru simplul fapt că vor să arate cât de mult s-au schimbat în ultimii 10 ani.

Thylane Blondeau (17 ani) a reușit să impresioneze cu postarea sa. Cândva a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”, iar o fotografie cu ea de la vârsta de 7 ani a fost viralizată pe tot internetul. Provocarea ei a atras atenția tuturor. Tânăra are acum 17 ani, iar frumusețea sa este amețitoare.

10 Years Challenge: Thylane Blondeau a fost desemnată cea mai frumoasă din lume

10 Years Challenge: fetița desemnată cea mai frumoasă din lume a postat o imagine incredibilă. Cum arată acum
10 Years Challenge: fetița desemnată cea mai frumoasă din lume a postat o imagine incredibilă. Cum arată acum

Adolescenta s-a născut în Franța și a devenit cunoscută pe vremea când avea 7 ani. Acum are aproximativ trei milioane de urmăritori pe Instagram și a fost model pentru branduri ca Juicy Couture, L’Oreal Paris și Tommy Hilfiger.

Oamenii care au comentat la fotografia frumoasei Thylane spun că aceasta ar fi câștigat această profocare, punând la zid alte vedete despre care se spune că ar fi trișat la acest „challenge”. Fetița se bucură de feedback-ul pozitiv pe care l-a primit. Anul trecut, aceasta spunea că „nu mă consider cea mai frumoasă fată din lume! Când eram mică…oamenii imi spuneau asta mereu, dar eu nici măcar nu înțelegeam ce vor să spună. Cine spune că eu sunt cea mai frumoasă?”

„Așa sunt eu. Sunt norocoasă că am o muțime de oameni minunați în jurul meu. Eu sunt extrem de timidă! Probabil că ați observat asta deja.  Sunt un om normal, care are o viață norrmală. Trăiesc în sudul Franței și am prietenii mei aici. Sunt la fel ca și ei. Trăiesc în casă cu mama mea, care este totul pentru mine. Nu aș putea trăi niciodată singură! Niciodată!” Aceasta a mai adăugat că, deși este distractiv să aibă atât de mulți fani, uneori presiune asupra ei să arate perfect tot timpul este imensă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×