Kristina Pimenova, cel mai frumos copil din lume!

Maria Cristina   
în Stiri mondene
23/11/2018, 11:47
Kristina Pimenova, cel mai frumos copil din lume! GALERIE FOTO
Kristina Pimenova, cel mai frumos copil din lume

Kristina Pimenova este cel mai frumos copil din lume! Fetița a devenit cunoscută datorită frumuseții sale naturale.

Micuța rusoaică este considerată cea mai frumoasă fetiță din lume, iar oamenii de pretutindeni nu au „îndrăznit” să contrazică acest lucru.

Kristina este de origine rusă, iar trăsăturile ei sunt considerate ca fiind perfecte. Fata are un păr blond superb, buzele conturate, năsucul mic și cârn, iar ochii  într-un ton de albastru smarald.

Părinții adolescentei, în vârstă de 12 ani, sunt un fost fotbalist, Ruslan Pimenov, și Glikeriya Shirokova, un fost model. Cel mai frumos copil din lume și-a început cariera în modeling la vârsta de patru ani, când mama ei a trimis câteva fotografii agenției de modă President Kids.

Kristina Pimenova, cea mai frumoasă fetiță din lume

Kristina Pimenova a lucrat pentru branduri exclusiviste precum Armani, Benetton, Burberry și Roberto Cavalli

În 2014, revista Women Daily a numit-o pe Pimenova „cel mai frumos copil din lume”. Pe lângă faptul că este un model extrem de bine cotat, Kristina Pimenova este și extrem de talentată. Aceasta practică gimnastică ritmică sub îndrumarea antrenoarei Olga Kapranova, iar în 2013 a participat la competiția de gimnastică din Tatarstan, organizată de Alina Kabaeva, unde a câștigat medalia de aur în lotul junioarelor.

În aprilie 2015, cea mai frumosă fetiță din lume s-a mutat în California alături de mama sa și a apărut pe coperta celebrei reviste Vogue Kids.

Frumusețea copilei a cucerit o lume întreagă, iar în octombrie 2016, pe postul de televiziune RTL rula un documentar despre Kristina Pimenova.

Cel mai frumos băiețel din lume

William Franklyn-Miller este un autralian, în vârstă de 12 ani, care este considerat cel mai frumos băiat din lume. Adolescentul a devenit celebru după ce o colegă de-a sa a posta pe Twitter o poză cu el.

Micul australian nu are o viață normală precum a colegilor săi.  Imediat după lansare fotografiei în social media, William a fost asaltat de sute de mesaje și cereri de prietenie.

“La fiecare trei secunde aveam 100 de fani in plus pe Twitter. Am crezut ca e un virus sau ca este o problema, pentru ca erau prea multi” a declarat Will pentru Daily Mail.

Mama lui s-a temut că i-a fost spart contul, dar apoi oamenii au început să lase comentarii în care spuneau că au vazut o poză cu el pe Twitter, potrivit Stirileprotv.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×